Annons

Kock

Skärgårdsfamiljen

Skärgårdsfamiljen är ett familjeägt företag som i dagsläget består av Hotel Strana på Orust, Björholmens Marina & Hotel på Tjörn med tillhörande restauranger, samt Café & Bageri Öbergska ute på Styrsö i Göteborgs skärgård. Vi brinner för att gästen ska få service i världsklass och en genuin helhetsupplevelse från första bemötandet. Vår fokus i restaurangerna ligger på lokala råvaror och att våra gäster ska få en smakupplevelse på hög nivå. Maten och våra produkter speglar vårt geografiska läge och hållbarhet är ett nyckelord I vår verksamhet.

Vår Executive Chef Fredrik Gustafsson driver köket på båda hotellen. Fredrik har en gedigen bakgrund med erfarenheter från VM och OS där han representerat Culinary Team West. Han har under två år jobbat som restauranglärare på Mimers Hus i Kungälv. Han har dessutom en stor lokalkännedom då han har jobbat med olika kulinariska projekt både på Orust och Tjörn.

Vi söker nu förstärkning till köksteamet och letar efter den rätta personen med rätt inställning. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vill veta att du brinner för din egna och branschens utveckling. Team Skärgårdsfamiljen har spring i benen och drivs av arbetsglädje, kreativitet, nyfikenhet och passion. Vi söker dig som har rätt attityd och vilja!

Tjänsten är heltid/deltid/helgextra med start omgående och lön enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är 30/11.

Vid frågor, kontakta:
Johan Widnersson
Operativ Chef
johan@skargardsfamiljen.se
070-544 54 87

För mer information, se:

www.hotelstrana.com

www.bjorholmensmarina.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02