Annons

Kock

Bio & Bistro Capitol

Bio & Bistro Capitol söker en kock!

Bio Capitol byggdes 1926 som Vasastans största och finaste biograf på Sankt Eriksgatan 82. Den stängdes 1985 men öppnade i juli 2018 i ny skrud, en modern kvartersbiograf med bistro som erbjuder filmupplevelser och matsensationer i en stilfull 20-tals miljö. Vi vänder oss till en vuxnare publik som eftersträvar såväl en god film som en angenäm och unik bioupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder mat & dryck inne i biosalongen men också i vår trevliga Bistro.

Vår ambition är att skapa en modern och lokal mötesplats i Vasastan för film, möten och event samt en Bistro med ambitionen att vara den självklara mötesplatsen för mat och dryck i Vasastan.

Mat- och dryckesverksamheten består i dagsläget av följande områden:
• Bistro Capitol – En unik miljö där mat och dryck talar sitt tydliga språk.
• Bar Capitol – Vår foajé där servering av snacks och dryck sker till publiken innan och efter föreställningen. Här serveras bland annat kallskuret och smörgåsar av olika slag som förbereds av köket.
• Specialvisningar med anpassade matkoncept till exempel ”Afternoon tea” och ”Julbord” med Fanny och Alexander.
• Dine-in Bio – Mat och dryck inne i biosalongen
• Konferens- och eventverksamhet
Detta gör i sig att vi kan liknas vid ett hotell och dess olika serveringstillfällen så erfarenhet från denna typ av verksamhet är meriterande.

Din Profil
Vi söker en kock som vill utvecklas med oss och ser möjligheterna i att arbeta i en kreativ och nytänkande miljö och som inte är rädd för utmaningar. Som en del i vårt köksteam har du en positiv attityd, jobbar mot våra gemensamma mål, besitter kvalitetsmedvetenhet och professionalism. Du är en strukturerad person med genuint intresse och kärlek till maten.

För vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas som helhet. Är du samtidigt ödmjuk och gillar att arbeta? Ja, då kan du vara en person för oss.

Vad vi erbjuder
• En spännande tjänst där ingen dag är den andra lik.
• Bra personalförmåner i Biografen.
• Del i en verksamhet under ständig utveckling. Vi står aldrig still utan vill hela tiden utvecklas och tänka nytt.

Schemat är varierande med dagtid, kvällar och helger och självklart har vi kollektivavtal via Visita och HRF.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02