Annons
Annons

Kock

Flädie Mat & Vingård

Flädie Mat & Vingård växer och utvecklas, och vi behöver därför komplettera vårt team med ytterligare en kock.

Kvalifikationer & egenskaper
Du är en hängiven kock, en god kollega och en lagspelare som gärna hjälper till där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är självständig, ansvarsfull och flexibel.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tjänstgöring såväl dagtid som kvällar och helger.

Om Flädie Mat & Vingård
Flädie Mat & Vingård erbjuder unika miljöer för bröllop, fest och konferens, ett hotell med 28 dubbelrum liksom en restaurang som är öppen hela sommaren och alla helger året runt. Vi har en omfattande cateringverksamhet.

Flädie är beläget mellan Lund och Malmö med närhet till ett rikt utbud av natur och kultur och med goda kommunikationer. Kommer du med bil finns gratis parkering.

Flädie Mat & Vingård är en fantastisk arbetsplats i stark utveckling. Just nu pågår en omfattande renovering, om- och tillbyggnad som kommer att vara klar senare i vår och kompletterar vår verksamhet med en vinbar, en härlig lounge och ett trettiotal nya platser i restaurangen med utsikt över vingården. Samtidigt får vi ett helt nytt toppmodernt och öppet kök i direkt anslutning till restaurangen.

Vårt självklara fokus är skånska råvaror i säsong, gärna hämtade ut skogens skafferi, i en inramning av de unika förutsättningar som vår vingård och vinproduktion skapar.

Ansökan
Maila din ansökan till Flädie Mat & Vingårds VD Jens Malmhagen. Intervjuer och tillsättning av tjänsten kommer att ske löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Jens via jens@fladiematvingard.se eller telefon 070-588 60 88.

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02