Annons
Annons

Kock

Brasserie Astoria

Brasserie Astoria vill erbjuda en internationell elegant upplevelse med fokus på värdskap och ge gästen en varm, välkomnande och kunskapsdriven service. Energin i matsalen kommer från ett öppet kök samt att en del av rätterna slutförs direkt vid borden på matsalsvagnar. En generös och stor à la carte-meny är tillgänglig 7 dagar i veckan under lunch och middag, och kompletteras av en Plat du Jour under vardagslunchen.

Astoria rymmer även en större bardel med en ambitiös klassisk cocktailmeny, DJs och live artister. Via en egen ingång finns även en mer intim matsalsdel med egen bar. Totalt finns det plats för strax över 200 sittande gäster.

Vad innebär rollen som kock?
I rollen som kock arbetar du i kall- eller varmköket med matlagning från grunden, givetvis med råvaror av hög kvalitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och jobba service på ett varierat schema. Du kommer att få arbeta tillsammans med duktiga och erfarna kollegor som även dom liksom du stöttar upp vid behov av andra delar utav köket/stationer.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av att stå i kall- eller varmkök. Du är en stabil och trygg person med höga ambitioner och har en fin känsla för service och passion för yrket. För denna tjänst krävs det att du är en tydlig lagspelare och är kommunikativ även vid ett högre tempo. Vi ser att du ständigt strävar efter att uppnå en högre kvalitet i ditt arbete. För att trivas hos oss krävs det att du har god struktur, ordningssinne och en stark vilja av att utvecklas. Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och kunna ta ett helhetsansvar för just din station och kunna ha ett bra samspel mellan andra stationer.

Vad erbjuder vi?
Hos oss får du förmånen att jobba mitt i Stockholms storstadspuls med kollegor som är lika gastronomisk intresserade som du! Tjänsten är en provanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer restaurangens öppettider vilket innebär att man arbetar dagtid, kvällar och helger. Vi tillämpar lön enligt överenskommelse samt generöst friskvårdsbidrag och kompetensutveckling! Självklart har vi kollektivavtal.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en unik miljö där din talang kommer till användning varje dag!

Då vi rekryterar löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02