Annons
Annons

Kock

Kungliga Tennishallen, Gärdet

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Restaurangen på Kungliga Tennishallen på Gärdet vänder sig till klubbens medlemmar och de som bor och jobbar i närområdet. Där serverar Sabis varje dag frukost, lunch och enklare middag. Dessutom har vi ett café och vi serverar även affärsluncher i det privata klubbrummet. Restaurangen utför även events i Tennishallen och är med och anordnar event såsom Stockholm Open och Davis Cup. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Nu söker vi en kock till vårt team på Kungliga Tennishallen! Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök samt att bistå dina kollegor i matsalen och kassan, därför är det viktigt att du gillar att möta kunden! Du är också delaktig i menyskrivning, varubeställningar, egenkontroll och planering av det dagliga arbetet.

Vi vill alltid bli bättre och vår produkt är i ständig utveckling. Hos oss lagar vi mat från grunden och efter vad som är i säsong. Vi använder i så stor utsträckning som möjligt ekologiska och närproducerade råvaror. Vilket i din roll som kock kräver god planering och ett intresse för en hållbar gastronomi. Dessutom tänker vi lösningsorienterat och kreativt, som ett team!

Din profil
Vi ser att du har några års erfarenhet från liknande verksamhet som kock. Du har en känsla för smak, service och kvalitet i ditt jobb. Du är också flexibel, nytänkande och lösningsfokuserad. Dessutom har du en god social förmåga då en del av arbetet sker i kundernas närhet.

Vi erbjuder dig
• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete med kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder utbildningar och uppmanar till intern rörlighet för att du ska kunna utvecklas hos oss
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02