Annons
Annons

Kock

Restaurangen på FRA

Kock till Restaurangen på FRA
Är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och redo för nya utmaningar? FRA söker nu en kock till restaurangenheten. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en kunskapsintensiv verksamhet där du får vara med och göra skillnad varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag
Som Kock hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen ansvarar för ekonomi, upphandling, lokalförsörjning, service, HR, informationsförvaltning, rättsfrågor och säkerhetsskydd. Du kommer att tillhöra Servicekontoret vilket omfattas av tre enheter: Internservice, Lokalvård och Restaurang. Kontorets övergripande ansvar är att ge service till hela myndigheten inom en flera olika områden.

Som kock på FRA arbetar du med matlagning från grunden i personalrestaurangens kök. Restaurangen är en central del av verksamheten och en mycket uppskattad mötesplats för anställda. Utöver en god och näringsrik lunch kan medarbetarna ta del av en frukostbuffé som förbereds av köket. Förutom beställningar såsom gästluncher, middagar och övriga event på myndigheten, levereras även beställningar ut i verksamheten vilket gör festvåning och catering till en naturlig del av arbetet.

Arbetet utförs i trivsamma lokaler med närhet till naturen och i snitt serveras 400-500 portioner dagligen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är vanligt förekommande köksuppgifter samt i viss mån menyplanering tillsammans med Kökschefen. Som Kock ersätter du även Kökschefen vid dennes frånvaro vilket innebär att ansvara för planering, kök och personal. Tunga lyft kan förekomma. Arbetet sker företrädelsevis dagtid måndag till fredag, vid behov kan kvällsarbete förekomma.

Du arbetar tillsammans med ett köks-och restaurangteam på totalt sex personer. Restaurangen har ett omfattande leveransansvar vilket skapar behov av en nära samverkan med FRA:s interna beställarorganisation.

Du kan
För att lyckas och trivas i rollen söker vi dig som har kunskaper och erfarenhet enligt följande:

• Gymnasial utbildning inom hotell och restaurang, alternativt motsvarande kunskaper
• Minst 3 års erfarenhet från arbete som kock i större kök eller storhushåll
• Kunskap om livsmedelslagen

Körkort
• Grundläggande datorvana med kunskap i Officepaketet
• Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt kan uttrycka dig muntligen på engelska
• Det är meriterande om du som söker utöver ovanstående krav har kunskap eller erfarenhet från ett eller flera av områdena:

Specialinriktad utbildning inom yrket
• Intresse och kunskap om köksekonomi
• Intresse och kunskap om specialkost
• Erfarenhet från arbete i större kök med ambitioner
• Erfarenhet från catering eller matleveranser

Du är
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du är en person som tycker om att gå till jobbet och vill sprida positiv energi till din omgivning. Du är kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift genom att ta fram både lång- och kortsiktiga planer. I arbetet är du flexibel och har förmågan att anpassa dig efter de situationer som uppstår samtidigt som du behåller din positiva inställning. Som person är du lugn och stabil och jobbar för att uppnå gemensamma mål och främja samarbetet i gruppen. Det är viktigt för oss att du kan arbeta självständigt, har hög teamkänsla, en stor känsla för service och sätter våra gäster i första rummet.

Om FRA
FRA är en civil myndighet med ca 900 anställda som lyder under Försvarsdepartementet. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Det sker också genom vårt arbete med att skapa förutsättningar för ett cyberförsvar och att bidra till att skydda samhällsviktiga informationssystem.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och tror att frihet under ansvar och flexibilitet bidrar till balans mellan arbete och fritid och välmående personal. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och förutsättningar till intern karriärrörlighet. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Mer information
Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 010-557 43 33. Fackliga företrädare nås på 010-557 46 00.

Referensnummer 3079/22.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02