Annons
Annons

Kock

Van der Nootska Palatset

Van der Nootska Palatset, vid Mariatorget på Södermalm, byggdes på 1600-talet och har en spektakulär och spännande historia. Palatset har under århundradena varit allt från ett privat exklusivt palats och tobaksfabrik till glädjehus. De senaste 30 åren har palatset verkat som konferens- och festvåningsanläggning där inredningen och stilepoker genom trehundra år har satt sin prägel på mängder av fester, middagar, konferenser, bröllop och möten.

Palatset är sedan några år tillbaka en del av konferens- och restaurangaktören Eatery.

Vi står nu inför en spännande resa och söker en Kock som vill vara med och utveckla vår pärla till dess fulla potential!

Om dig
Du precis som oss ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Du är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga. Vi tror att du som vi tycker att det ska vara roligt att gå till jobbet och att du kan stå för våra kärnvärden som är:

Vi är Hjärtliga, Vi är ansvarsfulla och Vi är effektiva.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Kock på van der Nootska Palatset kommer du att arbeta nära Köksmästaren. Dina arbetstider sträcker sig över restaurangens öppettider och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att laga mat till konferensgäster och middagsgäster vid kvälls och helgarrangemang. I rollen som kock ingår även mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök och gärna från à la carte.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer van der Nootskas öppettider och är förlagd på ett rullande schema som kan innefatta både kvällar och helger.

Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta vår Platschef Christine Millberg christine.millberg@eatery.se eller kontakta Jessica Hurtig Räms, HR-ansvarig på jessica.hurtig@eatery.se.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida eller andra aktuella rekryterings kanaler.  Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02