Annons
Annons

Kock

Landvetter Airport Hotel

Landvetter Airport Hotel är ett 4-stjärnigt familjeägt hotell med 184 trivsamma rum, 12 konferenslokaler, gym och relax. I vår uppskattade restaurang upplever gästerna en hemtrevlig atmosfär med god mat och utmärkt service. På Landvetter Airport Hotel är vårt mål att överträffa gästens förväntningar. Vi har stort fokus på kvalitet. Siktet är inställt på att bli ett av Sveriges allra bästa fullservicehotell!

Om tjänsten:
Nu ökar vår beläggning igen och gästerna strömmar till så vi behöver förstärka vårt team i köket. Arbetstiden är varierad och förlagd till både kvällar och helger, men kan också även innefatta lunchpass.

Nu söker vi:
Nya medarbetare för att ta nästa steg i utvecklingen av köket. Detta för att förstärka vårt redan starka team och ta oss vidare mot framtiden. Är det dig vi söker? Du ska ha ett brinnande intresse för mat med stor fokusering på kvalité och service! Du ska vara noggrann, initiativtagande. Vi vill att du har en dokumenterad köksutbildning, önskvärt och extra meriterande är erfarenhet av a la carte verksamhet. Vi är ett gott gäng som jobbar i restaurangen och vill du jobba med oss så kan vi garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

Transport:
Flygbuss eller egen bil, vi har gratis parkering.

Vi erbjuder dig:
• En heltidstjänst med varierande arbetstider.
• Lön enligt överenskommelse.
• Friskvårdsbidrag, skobidrag och fri parkering.

Då vårt hotell är en del av BWH Hotells får du även ta del av personalrabatter på övernattning när du bor på ett Best Western hotell eller ett World Hotels hotell.

Tillträde:
• Efter överenskommelse

Låter detta intressant så maila din ansökan med CV, personligt brev till vår Köksmästare Manuel Bartrina, mab@landvetterairporthotel.se

Rekrytering sker löpande. Märk ansökan med ”Kock”

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02