Annons
Annons

Kock

Dockyard Hotel

Dockyard Hotel ligger vackert nere vid Göta Älvs strand med utsikt mot havet men ändå bara ett stenkast från centrum. Vi bedriver hotell- och konferensverksamhet och har två restauranger varav Reveljen är den största. Våra restauranger har ett mycket brett utbud – från frukost, dagens lunch till a la carte, konferensmiddagar, bröllop och julbord. Till vårt gäng i köken söker vi nu en glad, positiv, arbetsam person som har passion och stolthet för yrket. Du som söker bör ha minst tre års erfarenhet som kock och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har erfarenhet bakom luckan och kan hantera både kall- och varmkök.

Arbetstiden är schemalagd vardagar, kvällar och helger. Vi ser fram emot din ansökan via mail till: koket@dockyardhotel.se senast 18 maj.
Tillträde enligt överenskommelse.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02