Annons
Annons

Kock

Restaurangen på FRA

Vill du ha ett flexibelt jobb som kock med närhet till naturen samtidigt som du bidrar till att göra skillnad varje dag? FRA söker nu en kock till restaurang och konferensenheten. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en kunskapsintensiv verksamhet där du får vara med och göra skillnad varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Om FRA
Omvärlden är FRA:s arena. Vår uppgift som underrättelsetjänst är att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle – militära angrepp, terrorism och cyberattacker. Vi skyddar det viktigaste vi har – vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva. Genom vår kunskap om omvärlden kan vårt land förbereda sig och möta hoten i tid. Vi är experter på cyberområdet och signalspaning och en larmklocka för militära hot. Vi är också kärnan av det svenska cyberförsvaret och skyddar de viktigaste verksamheterna och den viktigaste infrastrukturen från angrepp. För att klara våra kärnuppdrag krävs avancerade tekniklösningar. Tillsammans har vi en unik uppgift, som vi löser med hjälp av vår kunskap och kompetens.

För din trygghet. För vår demokrati. Varje dag. Året om.

Ditt uppdrag
Som Kock hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen ansvarar för ekonomi, upphandling, lokalförsörjning, service, HR, informationsförvaltning, rättsfrågor och säkerhetsskydd. Rollen som kock är viktig för att klara av enhetens uppdrag. Du kommer att tillhöra Servicekontoret vilket omfattas av tre enheter: Internservice, Lokalvård och Restaurang. Kontorets övergripande ansvar är att ge service till hela myndigheten inom en flera olika områden.

Utöver en god och näringsrik lunch erbjuds även frukostbuffé.

I rollen som Kock är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att du lagar mat från grunden i personalrestaurangens kök i form av:
• Vanligt förekommande köksuppgifter i storkök
• Vara delaktig i övrig beställningsverksamhet såsom gästluncher, middagar och övriga event på myndigheten
• Dela på ansvaret för disk med övrig personal
• Ta emot och packa upp varor till köket där det förekommer tunga lyft
• Tillmötesgå behov och tillagning av specialkost
• Bidra med gott värdskap i restaurangen

Arbetet utförs i trivsamma lokaler med närhet till naturen och i snitt serveras 400-500 portioner dagligen. Restaurangen är en central del av verksamheten och en mycket uppskattad mötesplats för anställda. Som Kock ersätter du även din kockkollega vid frånvaro. Arbetet sker företrädelsevis dagtid måndag till fredag, vid behov kan kvällsarbete förekomma.

Du arbetar tillsammans med ett köks-och restaurangteam på totalt sex personer. Restaurangen har ett omfattande leveransansvar vilket skapar behov av en nära samverkan med FRA:s interna beställarorganisation.

Du kan
Vi söker dig som har:
• Gymnasial utbildning inom restaurang, alternativt motsvarande kunskaper
• Erfarenhet från självständigt arbete som kock i minst 3 år i större kök eller storhushåll där det serveras många portioner
• Kunskap om livsmedelslagen/HACCP
• B-Körkort
• Grundläggande datorvana med kunskap i Officepaketet
• Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt kan uttrycka dig muntligen på engelska
• Det är meriterande om du som söker utöver ovanstående krav har kunskap eller erfarenhet från ett eller flera av områdena:
• Specialinriktad utbildning inom yrket
• Intresse och kunskap om köksekonomi
• Intresse och kunskap om specialkost
• Erfarenhet från arbete i större kök med ambitioner
• Erfarenhet från catering eller matleveranser

Du är
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du är en person som tycker om att gå till jobbet och vill sprida positiv energi till din omgivning. Du är kvalitetsmedveten och tar ansvar för dina uppgifter. I arbetet är du flexibel och prestigelös samt har förmågan att anpassa dig efter de situationer som uppstår samtidigt som du behåller din positiva inställning. Som person är du ödmjuk, lugn och stabil och jobbar för att uppnå gemensamma mål och främja samarbetet i gruppen. Det är viktigt för oss att du kan arbeta självständigt, har hög teamkänsla, en stor känsla för service och sätter våra gäster i första rummet.

Vårt erbjudande
På FRA är varje arbetsuppgift en del av något större. På ett eller annat sätt får du som medarbetare vara med och bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Du är med och gör skillnad på riktigt, varje dag.

Våra medarbetare har hög kompetens, men vi kan alltid bli bättre. Därför är professionell utveckling en självklarhet för oss. Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling. Som nyanställd får du bredda din kompetens direkt med en omfattande introduktionsutbildning som ger dig en större förståelse för uppdraget och hjälper dig in i verksamheten. Som medarbetare får du också möjlighet att hitta rätt utbildningar inom ditt specialområde för att bli ännu bättre på det du brinner för.

Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. Andra förmåner som vi erbjuder är exempelvis gym på arbetsplatsen och ledarledda aktiviteter, gratis parkering, ledighet på klämdagar, utökad föräldrapenning samt natursköna omgivningar.

Hos oss blir du en av de bästa. På ditt sätt.

Mer information
Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på nummer 010-557 43 33 . Fackliga företrädare nås på 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2023-04-02.

Referensnummer 3263/23.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02