Kock
Eriksberg Hotel & Nature Reserve
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F05%2FOutdoor-cooking-pa-Eriksberg-i-Blekinge-6.jpg)
Vi erbjuder en aktiv och dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik och vi har ett underbart läge i den Blekingska arkipelagen.
Att köra in genom grinden till Eriksberg Hotel & Nature Reserve är som att komma till en annan värld. Här möter man det vilda livet på djurens villkor. All verksamhet grundar sig i att främja och bevara djur- och naturlivet samt den biologiska mångfalden. Eriksberg är mer än safari – Eriksberg är en helhetsupplevelse kring djur, natur, logi och gastronomi.
I den vackra miljön finns byggnader från fem århundraden som inrymmer förstklassigt hotell, relax, restauranger, konferenslokaler, vinkällare och gårdsbutik med försäljning av viltprodukter, fritidskläder, inredningsartiklar samt kafé. Besök oss gärna på www.eriksberg.se
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från restaurangbranschen och som strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Du kommer att delta i det dagliga köksarbetet och förbereda alla typer av måltider så som frukost, lunch och middagar samt även olika typer av fika och utskick i parken.
Vem är du
• Lagspelare
• Kreativ och ansvarstagande
• Nyfiken
• Strukturerad
• Flexibel och stresstålig
Du bör ha kunskap eller erfarenhet av
• Svensk husmanskost
• Fine dining
• Viltkött
• HACCP
• Svenska alternativ engelska flytande i tal & läsning
• B-körkort
Anställningsvillkor
Lön: enlig kollektivavtal (Visita)
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: morgon, dag, kvällar och helger
Tillträde: Enligt överenskommelse
Kontakt
Linus Hornwall
Kökschef
linus.hornwall@eriksberg.se
0454 – 56 43 42
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook