Annons
Annons

Kock/ Kallskänk till Norra Lidingö

Skogshem & Wijk

Är du den duktiga matlagaren med intresse för både det kalla och det varma köket som har några års dokumenterad erfarenhet och nu söker lite nya utmaningar i karriären? Då har du chansen att tillsammans med oss här på Skogshem & Wijk fortsätta att utveckla både dina egna yrkeskunskaper och vår verksamhet? Du måste kunna svenska. Är du den personen? Läs vidare!

Vi som arbetar i köket och restaurangen är ett glatt och flexibelt gäng som trivs tillsammans och gillar att ha kul på jobbet. Jag som ansvarar för köket och personalen heter Ted Jansson och har själv jobbat här som köksmästare i fem år nu. På fritiden gillar jag att laga mat tillsammans med mina vänner. Dessutom gillar jag att dansa och går just nu på en buggkurs. Med mina finska rötter tillbringar jag gärna min fritid i naturen och särskilt den finländska skärgården.

Arbetet i köket är till största delen förlagd till vardagar, men visst helgarbete är det under verksamhetsåret. Vi arbetar med hög- och lågsäsong i mötesbranschen och har därför möjligheten att kunna njuta av långa sommar- och julledigheter och under året jobbar vi med så kallat lokalt årsarbetsavtal. Vi är ett blandat gäng i olika åldrar, men det som kännetecknar oss är att vi gillar att ge service oavsett om vi jobbar på, fastighet, kök, servis, försäljning eller reception. Vi stöttar varandra samtidigt som vi givetvis gillar att ha kul när vi jobbar.

Som anställd här på Skogshem & Wijk har du fri tillgång till egen friskvård i våra två gym samt naprapat som kommer regelbundet till oss, samt företagsläkare

Vill du veta mera om oss: https: https://skogshem-wijk.com/

Skogshem & Wijk är en plats skapad för möten med trivsel, tradition och kvalitet.

Är du intresserad kontakta gärna mig, Köksmästare Ted Jansson.

personal@skogshem-wijk.com

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02