Annons
Annons

Kock/kallskänk

Skogshem & Wijk

Vi på Skogshem & Wijk söker dig som är ung, vill utvecklas och är nyfiken på att lära dig mer om både det varma och kalla köket. Oss som du får chansen att jobba med är ett glatt och erfaret gäng kockar som nu behöver din hjälp i köket. Tillsammans med oss får du nu möjligheten att vidareutveckla dina matlagningskunskaper.

Hos oss får du glädjen att arbeta med kollegor som är flexibla, bra på att samarbeta som team och som gillar att ha roligt tillsammans på jobbet.

Arbetet består mycket av att göra förrätter och efterrätter, samt att baka och förbereda för våra gästers fikapauser med spännande bakverk och snygga och inspirerande presentationer som är en stor del av gästens helhetsupplevelse.  Samt att även hjälpa till med middagar och luncher.

Jag som är ansvarig i köket heter Ted och tillsammans jobbar vi med både traditionell och nyskapande matlagning med högsta kvalitet på råvarorna. Vi gillar att ha roligt tillsammans när vi jobbar, man måste få skratta tillsammans. Ser gärna att du kan lära mig som ansvarig nya saker och skaffa mig ny inspiration.

Vem är du?

  • Gillar att experimentera, förbättra och utveckla arbetet
  • Gillar att peppa och jobba nära andra
  • Gillar att ta ansvar
  • Gillar att ta ansvar och att utvecklas

Idag arbetar vi nästan enbart med konferenser möten och events vilket gör att arbetet ligger mestadels på vardagar men även en del helger. Arbetet följer även skolornas lovveckor med mindre att göra under sport-, påsklov, sommar och jul/nyår.

Tjänsten är en heltidstjänst men en eventuell deltid kan diskuteras. Vi har kollektivavtal och erbjuder fastmånadslön på årsbasis med ob.

Körkort och tillgång till bil är ett plus.

Tillträde inom snar framtid dock senast slutet januari 2019

Sista ansökningsdagen är den 10/12-18

Jag hoppas att vi hörs och snart ses!

Kontakta mig, Ted Jansson 08-731 42 33 eller
personal@skogshem-wijk.com

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02