Annons
Annons

Kock/Kallskänka med driv och lätt till skratt!

Wärdshuset Lasse Maja – Konferens & Fest samt Welcome Hotel Bistro

Wärdshuset Lasse Maja och intilliggande Tingshuset har en unik obruten restaurangtradition sedan 1671. Det ingår sedan 1987 i Welcomegruppen och tillsammans med den före detta Nobelkocken Johnny Johansson lades under 1990-talet grunden till värdshusets fina mattradition.

Läget i dag är kanske mer lättillgängligt och centralt än någonsin, 15 minuter med pendeltåg från Stockholm C och nära till Arlanda, Kista, Solna och Sollentuna. Det är lätt att komma hit med bil eller buss via E18.

Samtliga byggnader runt lilla vackra Barkarby Torg som alla går under det samlande varumärket Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest bokas och används ofta för fester, bröllop och konferenser av hög kvalitet. Vår bistro är öppen för A lá Carte servering måndag till lördag 17.00 – 22.00 samt söndagar 17.00 – 21.00.

Vi söker nu en KOCK/KALLSÄNKA som vill vara med och utveckla vårt kök!

Låter detta intressant för just dig så läs vidare!

Tjänsten som Kock/Kallsänka innebär varierande arbetsuppgifter, frukost, förbereda för kvällens a lá carte och dagens lunch, baka bröd till att arbeta på julbord, bröllop, konferenser samt övriga allmänt förekommande uppgifter i ett kök.

Du är skicklig i att prioritera arbetsuppgifter och håller ett högt tempo samt hög servicenivå. Du har ett stor intresse för ditt hantverk och är kreativ, serviceminded och tar egna beslut.

Tjänsten är på heltid med arbetstider som delvis varierar efter säsong men är förlagd till både dag- och kvällstid, samt både vardagar och helger. Tjänsten ska tillsättas i augusti eller så snart vi hittar rätt person.

Du har en positiv grundattityd och har förmågan att skapa trivsel och arbetsglädje. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi är 25 medarbetare där alla hjälps åt men har tydliga arbetsuppgifter och rollfördelning. Vi värdesätter bl.a. teamwork, ärlighet, lojalitet, att ha skoj och engagemang.

Som person ser vi gärna att du;

Arbetslivserfarenhet

Har goda kunskaper om mat

Har ett gott bemötande med gäster och sätta dem i centrum

Vi ser helst att du kan börja jobba from augusti, heltidsanställning med 6 månaders provanställning

Har du frågor och/eller tycker att detta låter intressant maila till vår Platschef, Lisa Lind, på nedanstående adress: lisa.lind@lassemaja.se. Läs gärna mer om oss på www.lassemaja.se

VÄLKOMMEN!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02