Annons

Kock med sjövana

Rönneberga Konferens

Vi söker en ny teamspelare till vårt kök som uppskattar en modern arbetsplats med stor spelplan där utveckling alltid är på agendan. Om du dessutom är glad i mat, uppskattar det ”gröna köket”, socialt kompetent och har en inbyggd ”linsluss” som gillar att stå i centrum i vår kökslucka så kanske du är vår nya kock!

Då vi på Rönneberga Konferens driver Gistholmen i Stockholms Skärgård är det en fördel om du har sjövana och gillar ö-liv!

Körkort är en fördel att ha då vi ligger ute på Lidingös vackraste udde. Gillar du att vardagens arbetstider varierar mellan dag och kväll, säger vi välkommen ombord! Svenska och engelska är ett krav då vi arbetar i en miljö med internationella gäster.

Varför Rönneberga?
Som anställd hos oss erbjuder vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag, fritt gym och dessutom finns alltid möjligheten för personlig utveckling och utbildning. Då vi är medlemmar i Svenska Möten och IACC erbjuds fina möjligheter till vidareutveckling och inspiration.

Villkor
Anställningen är en heltidstjänst med sex månaders provtjänstgöring. Arbetstiderna varierar och inkluderar dagar, kvällar och vissa helger kan förekomma. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en stimulerande och rolig arbetsmiljö. Vi tillämpar kollektivavtal.

Vid frågor om tjänsten kontakta Glenn Poulter, F&B på telefon: 070-995 16 58.

Ansökan mejlas till glenn.poulter@ronneberga.se med CV och personligt brev.
Intervjuer sker löpande.

Matsalen Verandan
I nyrenoverade restaurang Verandan njuter våra gäster av måltider med utsikt över fjärden. Här är hållbarhet en given del i hela ledet, från hur vi väljer våra leverantörer till hur vi dagligen arbetar med att minska matsvinnet. Och naturligtvis har det gröna växtriket en given plats på menyn.

Vi dukar upp med lekfulla detaljer och maten serveras i allt från franska långpannor till kopparkärl. I restaurangluckan kan våra gäster säga hej till oss kockar. Vårt fokus ligger på det skandinaviska köket och influenserna kommer från världens alla hörn. Vid lunch dukar vi upp en rejäl buffé med ett dignande salladsbord, här får växtriket ta plats. Till detta serverar vi dagens soppa, varmrätt och ett smakrikt vegetariskt alternativ. Efter lunchen serveras kaffe och hembakt kaka. Till kvällen serverar vi en moderna tre-rätters middag med Höggarnsfjärden som en stämningsfull kuliss.

Om Rönneberga Konferens
Rönneberga är en konferensanläggning i natursköna omgivningar på Lidingö, 20 minuter från Stockholm. Här på Elfviks udde, med Stockholms inlopp som bakgrund, har det anordnats konferenser, kurser och fester i årtionden. Men vi är betydligt mer än bara en konferensanläggning. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap. Och den smittar av sig på våra gäster. Kanske sitter vår historia kvar i väggarna: hit har folk kommit för att mötas och lära av varandra ända sedan 1969. Självklart har anläggningen byggts ut och moderniserats för att passa dagens höga krav på konferenskomfort. Men själen i Rönneberga lever vidare i den folkliga, jordnära andan. En anda av engagemang och nyfikenhet. En anda som måste upplevas.

Välkommen till Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02