Annons
Annons

Kock och Biträdande Kökschef

Skara Stadshotell

Jula Hotell är ett dotterbolag till Jula Holding AB och i hotellkedjan ingår hotellen Gyllene Uttern, Gysinge Herrgård, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell och Jula Stadscamping i Skara. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellens utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Kock och Biträdande Kökschef – Skara Stadshotell
Jula Hotell tillhör Jula koncernen, ett bolag som drivs av nyfikenhet och utveckling. Vi är i en spännande expansionsfas och söker dig som vill vara med på vår resa! På Jula Hotell arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är. Nu söker vi Kock och Biträdande Kökschef till Stadshotellet i Skara.

Skara Stadshotell är en pärla bland Skaraborgs hotellutbud. Hotellet har 67 rum där varje inredningsdetalj är noga utvald och där flertalet av rummen är arkitektritade. I Restaurangen där gästerna kan avnjuta både frukost, lunch och a la carte har kockarna en stor passion för det lokala köket. Vill man ha en välsmakande fika finns det ett café med hembakta godsaker. För den som vill aktivera sig under hotellbesöket finns ett modernt livingroom-gym. När det kommer till festligheter med guldkant kommer Skara Stadshotell bli ett självklart val. Med en festlokal med plats för 150 personer och mat från restaurangen blir det en fest man sent kommer glömma. Till hotellet hör även en kongresshall med plats för 475 sittande personer som kommer kunna presentera konserter, shower och mycket mer.

Det här gör du som medarbetare i vårt kök
Vi har stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong, där vi tillsammans i teamet skapar unika upplevelser för våra gäster. I båda rollerna kommer man att vara delaktig i att ta fram förslag, vara kreativ och arbeta med detaljerna som för samman hotellet och närområdet på en tallrik. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck samt värna om den kreativitet som finns i köket. Vi tror starkt på vår produkt som paketeras tillsammans med en vacker miljö, en god natts sömn och värdskap från hjärtat.

Vi är ett tight team och vi värdesätter att du trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre. I båda rollerna ingår det även arbetsuppgifter som beställningar, inventering och att ständigt kvalitetssäkra vår produkt.

Det här är du som person din bakgrund och dina erfarenheter som kock
Vi söker dig som älskar att laga mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara, allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och du har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Struktur och stolthet i leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig.

Det har är du som person som Biträdande Kökschef
Som person är du positiv, ansvarstagande och har ett högt engagemang. Du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten. Vidare har du en egen drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt samtidigt som du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har ett öga för såväl helhet som detaljer, gillar ordning och reda samt att jobba med människor från olika kulturer. Som Biträdande Kökschef har du det dagliga ansvaret när Kökschefen inte är på plats. Även här tror vi på ett prestigelöst ledarskap för att uppnå bästa resultat. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild och motiveras av att utveckla andra. Du har stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla rollen och arbetssättet. Vidare har du en god förmåga att prioritera och delegera arbete.

Bra att veta
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med provanställning. Arbetet är varierande på både dagtid, kvällar och helger enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Lön och tillträde enl. överenskommelse. Jula Hotell har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Så här söker du
Frågor om tjänsterna besvaras av Ole Aamdal, Kökschef via mejl: Ole.aamdal@julahotell.se. Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02