Annons

Kock/Souschef

Mjölby Stadshotell

Vi behöver bli fler i vårt kök och söker kock/souchef till hösten med start i Augusti/September. Mjölby Stadshotell ligger mitt emot järnvägsstationen i Mjölby och har 73 rum, konferensavdelning samt restaurang. Vi erbjuder vällagad husmanskost/dagens lunch mån-fre, kvällsbuffé mån-lör, konferensmiddagar, månadens meny med mera. Vi jobbar också med Catering. Vi söker dig som kan bli en i teamet ledd av Per-Oskar Jonsson som blev årets Östgötakock 2020 och likaså Hagdahlsstipendiat 2020.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet i köket och som brinner för att skapa matupplevelser för gästen oavsett och det är dagens lunch eller catering till ett slott. Vi värdesätter personliga egenskaper som prestigelöshet, ödmjukhet och ett öppet och glatt sätt och att du trivs med att träffa våra gäster. Vi vill också att du är kreativ och bidrar med utvecklingen av matupplevelsen hos oss i menyskrivning, komponering av menyer och bufféer.

Arbetet är förlagt såväl dagtid som kvällstid och helger. Du får alltid 4 veckor semester på sommaren och övrig ledighet lägger vi ut tillsammans efter dina önskemål. Lön efter överenskommelse. Maila din ansökan till peo@mjolbystadshotell.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02