Annons
Annons

Kock/souschef

Skogshem & Wijk Meetings Events

Vi är ett glatt gäng på Skogshem & Wijk som nu söker en ny arbetskamrat. Oss som du får glädjen att arbeta med är flexibla, bra på att samarbeta som team och vi gillar att ha roligt tillsammans på jobbet. Jag som är ansvarig i köket heter Ted och jag gillar att arbeta med både traditionell och nyskapande matlagning med hög kvalitet på råvarorna.

Arbetet i köket är oftast koncentrerat till vardagarna, men även en del helger förekommer under året. Arbetspassen är relativt jämt fördelat mellan dag- och kvällstjänst. I övrigt följer verksamheten i konferens- och mötesbranschen i stort skolornas årsplanering. D v s när det är skollov är det lugnare eller lediga perioder och däremellan ligger våra arbetstoppar med stora grupper och gästantal i huset.

Vi söker dig som är en kreativ och engagerad kock och matlagare med några års dokumenterad erfarenhet och som nu känner att det är dags för en ny utmaning att få bli Skogshem & Wijks nya souschef. Som person behöver du vara strukturerad och organiserad och kunna hålla flera bollar i luften samtidigt i vår flexibla verksamhet med flera olika matsalar. Goda kunskaper i köksekonomi är också en egenskap hos dig som är viktig. På Skogshem & Wijk uppmuntrar vi den personliga utvecklingen, det goda ledarskapet och ser det som den viktigaste delen hos dig. Lön och andra villkor enligt individuell överenskommelse.

Profil

• Dokumenterat erfaren och duktig kock
• God kommunikativ förmåga och flexibel
• Personlig mognad
• Stark inre drivkraft
• Ansvarstagande
• Goda kunskaper i köksekonomi
• Arbeta mot i gruppen gemensamt satta mål
• Peppa och utveckla både dig själv och dina medarbetare

Är du intresserad av att söka tjänsten eller vill få mer information, kontakta köksmästare Ted Jansson 08 – 731 42 33, personal@skogshem-wijk.com
Vi ser fram emot din ansökan via mail till: personal@skogshem-wijk.com senast den 21 maj

Tillträde enligt överenskommelse.

Vänliga hälsningar Ted Jansson.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02