Annons

KOCK TILL HOVÅS KALLBADHUS

Hovås Kallbadhus

Vi söker en kock med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen på Hovås Kallbadhus. Gästerna ska mötas av god mat, vacker miljö och ett varmt mottagande. Vi är inne i expansiv och spännande fas där vi vill att du är delaktig i vår vision att sätta Hovås Kallbadhus på kartan som den självklara destinationen i Göteborg.

Vi har påbörjat utbyggnaden av vår paviljong och har många fler planer för hur Hovås Kallbadhus ska utvecklas – och vi vill att du är med och skapar den resan!

Kvalifikationer och egenskaper

  • Ett brinnande intresse för mat, smak och textur!
  • Stor erfarenhet av à la carte-, lunch- och festvåningsmatlagning.
  • Du behöver vara självgående i köket och kunna hantera både prepp, varm- och kallkök samt luckan.
  • Struktur, hygien och egenkontroll är en självklarhet för dig.
  • Yrkesutbildning inom restaurang ser vi varmt på.
  • Självklart är du en god lagspelare som vill utvecklas och dela med dig av din egen kunskap.

 Arbetsuppgifter

Du kommer vara en del av vårt kocklag men förväntas kunna arbeta självständigt. Arbetet är under vinternhalvåret mestadels dagtid både vardag och helg med en till två kvällar per vecka. Sommarhalvåret även kväller.

Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett företag med hög utvecklingspotential. Tjänsten är deltid till att börja med. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 15 november: CV, personligt brev och gärna bild. Namnge dokumenten med ditt namn, tack! Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så ring eller maila Charlotte Davidson, VD, 0709-423292, lotta@hovaskallbadhus.se

Om Hovås Kallbadhus

Hovås Kallbadhus är en oas. En liten bit av världen som vi menar är en av jordens vackraste platser. Endast 15 minuter från Göteborg, precis vid havet och med egen strand, har vi unika förutsättningar att fortsätta utveckla vår restaurang-, event- och konferensanläggning till en plats som är ”top of mind” hos allt fler människor. Vi har daglig verksamhet med lunch samt à la carte på kvällstid. Bordsservering gäller både under lunch och kväll. Beställningsverksamhet så som bröllop, företagsfester, privata fester och minnesstunder äger rum löpande under året. Vår verksamhet är unik och vi söker dig som vill bidra med din egen passion för kvalitet och utveckling! www.hovaskallbadhus.se.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02