Annons

Kock till Näringslivets Hus

Näringslivets Hus

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Näringslivets Hus är en konferensanläggning som ligger på Östermalm och utöver konferensverksamheten bedriver vi en restaurang som serverar omkring 350 dagens lunch. Vi har en egen konferensverksamhet med 13 konferenslokaler, 2 ljusgårdar och 3 matsalar där vi kan servera upp till 300 konferensluncher/middagar/mingel etc. Vår arbetsgrupp består av ca 23 personer fördelat på konferens, restaurang och kök. Vi har även ett café, som serverar ytterligare 70 luncher varje dag. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Vi söker en kreativ och driven kock. Tjänsten innebär sedvanliga kockuppgifter: tillagning av dagens lunch och övriga sedvanliga rutiner i köket. Därefter ser vi gärna att du även arbetar med tillagning av konferensluncher och catering för att vi ska ha en arbetsrotation i köket. Vi samarbetar över gränserna, tänker kvalitativt och har gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden.

Hos oss är kundens upplevelse det som avgör. Hos oss ska alla gäster känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet från liknande verksamhet med minst 3 års yrkeserfarenhet. Du har en utpräglad känsla för service och kvalitet. Du har en stor passion för att laga mat, är driven, kreativ, noggrann, positiv, lyhörd. Du håller en hög nivå samt är smaksäker i det du lagar. Det är även av stor vikt att du förespråkar ordning och reda och arbetar strukturerat.

Ansökan

Tillträde 1 september 2019. Tjänsten är på heltid och vi arbetar med årsarbetstid. Hos oss har vi en tydlig hög- & lågsäsong och vi arbetar med schemaläggning utefter behov. Vi har stängt 6 veckor under sommaren och 2 veckor vid jul & nyår. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Åke Bergman tel: 08-52206113.

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02