Annons
Annons

Kockar

Åhus Seaside

Drömmer du om att få arbeta i en inspirerande miljö med hav och strand som närmsta granne? Vill du ge riktigt bra service till gäster i magisk hotell- och restaurangmiljö? Då har du chansen att bli en del av nya Åhus Seaside!

Just nu bygger vi nya Åhus Seaside, en helt ny hotellanläggning med spa, konferens/festvåning och restaurang beläget vid den vackra Täppetstranden i Åhus. Hotellet öppnar sina portar i juni 2022. Hos oss får du arbeta i en fantastisk miljö där vi planerar, utvecklar och säljer konferenser, logi, spa- och hotellpaket, bröllop, event och upplevelser till både privatpersoner och företag.

Vårt köksteam behöver nu förstärkning av erfarna och kreativa kockar. Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare och som brinner för att skapa matupplevelser för våra gäster. Du har en gymnasial utbildning inom Hotell-och restaurangprogrammet med kockinriktning eller motsvarande. För oss är det meriterande om du har erfarenhet kring menyplanering.

Vi försöker att använda våra lokala producenter i största möjliga mån då hållbarhet står oss varmt om hjärtat. Därför ser vi gärna att du har ett genuint intresse för hållbarhet och har en passion för bra råvaror.

Vi erbjuder en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi har öppet alla dagar i veckan vilket innebär att arbetstiden är både dagtid, kvällstid och helger.

Vem är du?
Vi värdesätter personliga egenskaper som att du är positiv, stresstålig samt har lätt för att samarbeta med andra i köksteamet men också vågar ta egna initiativ. Du har även en förmåga att planera, strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar. Du ser betydelsen i nöjda gäster, lyssnar till kundens behov samt känner ansvar för helheten.

Vilka är vi?
Hos oss hittar du en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Du får fantastiska kollegor och möjlighet till personlig utveckling.

Krav:

· Har en avklarad gymnasial utbildning.
· Flexibel gällande arbetstider.
· Erfarenhet som à la carte-kock är meriterande.
· Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Tillträde: Enligt överenskommelse, rekrytering pågår.
Omfattning: Anställning och lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Arbetstider: Varierande arbetstider dag/kväll/helg.

Ansökan:
Skicka CV och personligt brev till info@ahusseaside.com.
Sista ansökningsdag 30 april 2022.
Goda referenser krävs. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Besök oss gärna på vår hemsida www.ahusseaside.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02