Kockar
SVPH
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F09%2FFoto-salladsbuff%C3%A9n.jpg)
Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux (SVPH) erbjuder seniorboende i Bromma och Fredhäll samt vård-och omsorgsboende i Bromma. Vår vision är att vara ett föredöme för ett tryggt, aktivt och glädjerikt seniorboende.
Vi har närmare 600 hyreslägenheter fördelade på tre anläggningar för hyresgäster som fyllt 55 år och uppskattar bekvämlighet med extra livskvalitet samt 67 platser i vård- och omsorgsboende.
Vid Svph arbetar c:a 350 anställda.
Kockar till våra restauranger/kök i Nockeby och Fredhäll.
Vi serverar middagsmat till våra gäster vid seniorboendet och samtliga måltider till vårt vård & omsorgsboende. Vi lagar maten från grunden. Vi lagar husmanskost samt internationell mat.
Tjänstgöring: Heltid, arbetspass om max 8 timmar som schemaläggs inom en tidsram av 07.30-19-15.
Varaktighet: Tillsvidare inkl. provtjänstgöring
Tillträde: Snarast
Arbetsuppgifter:
* Du ingår i ett arbetslag om 3 kockar som lagar mat till 130 – 450 gäster/boende.
* Kocken i Nockeby lagar lunch samt middag till c: a 70 boenden vid vårt vård & omsorgsboendet.
* Arbetsledare för köks- och serveringspersonal
* Medverka till att arbetsrutiner samt att egenkontroller efterlevs och dokumenteras
* Arbeta efter SVPH:s mål och ledord vilka är Trygghet, Glädje och Omtanke.
* Aktivt delta i planering, varubeställning, utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten
Kvalifikationer:
* Krav: Kockutbildning
* Minst 3 års yrkeserfarenhet av husmanskost samt internationellt kök.
* Gärna kunnig i vegetarisk matlagning
* Restaurangvana
* Arbetsledarerfarenhet och stort intresse för god arbetsledning
* God kommunikatör och samarbetsförmåga
* Datavana
* Vara insatt i HACCP-arbete
Vid frågor kontakta Köks- Restaurangchef Tina Dahlen, telefon 08 – 579 777 13.
Ansökan, inklusive meritförteckning, skickar du till personalchef Laila von Scheele senast 23/10–18 via mail: laila.vonscheele@svph.se
Välkommen med din ansökan.
Laila von Scheele, Personalchef