Annons
Annons

Kockar och souschef

Blique by Nobis

Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Med ena foten i artistiska Vasastan och den andra i växande Hagastaden har vi ett oslagbart läge i en ny och spännande del av Stockholm. Blique by Nobis har totalt 249 rum varav 50 av dessa är Studios, där gästen bor i en välplanerad, unik lägenhet med fullt utrustat pentry, inkluderat köksutrustning.

Vilka är vi?
Blique by Nobis på Gävlegatan i nya stadsdelen Hagastaden, ett modernt hotell med 249 hotellrum, generösa sociala ytor, flexibla event- och mötesmöjligheter, två restauranger, barer, samt en takterrass med utsikt över Stockholm. Här skapar vi en levande och social mötesplats med starka inslag av arkitektur, design och andra former kreativa uttryck. Nu söker vi efter dig som vill vara med att ta Blique by Nobis till nästa nivå! Du kommer att arbeta i ett starkt team tillsammans med vår kreativa ledare Oskar Petterson. Oskar har en gedigen erfarenhet från Mathias DahlgrenGrand Hotell, ***The Fat Duck, ***Buerehiesel, **Matsalen, *Matbaren och Bocuse d’or. Nu tar han köket på Blique by Nobis till nya höjder! Bli en del av denna spännande resa och ansök nu!

Vem är du?
Du är en duktig matlagare med känsla för kvalitét! Du är flexibel, van att arbeta i högt tempo och älskar att arbeta i team!

Souschef till ARC:
Till vår prisbelönta takrestaurang ARC söker vi nu en souschef! Vi söker dig som är en fantastisk matlagare med känsla för detaljer. Du är trygg i ditt ledarskap och en bra lagspelare. Förutom arbetslivserfarenhet, är stresstålighet och ödmjukhet några av dina starkaste egenskaper och du vet att man leder genom närvaro. Du kommer att arbeta i ett kök som har Stockholms bästa utsikt! Vi ser fram emot din ansökan!

Kock:
Vi söker även kockar att stärka upp vårt köksteam med. Tveka inte att skicka in en ansökan!

Om tjänsten:
Som en del i köksteamet på Blique by Nobis är du en del av våra två fantastiska restauranger ARC och Boketto. Restaurangerna leds idag av Oskar Pettersson som efter 15 års erfarenhet hos Mathias Dahlgren nu tar Blique By Nobis till nästa nivå och vi hoppas att just du vill vara en del av det! Tjänsten är förlagd kväll- och dagtid, med varierat arbete på helger och vardagar.

Blique by Nobis ingår i en koncern av flera hotell med restaurangverksamhet, både nationellt och internationellt och vi erbjuder alla våra medarbetare möjligheten att växa och klättra! Tjänsterna är på är på 100%. Lön enl. ök.

Intervjuer & urval kommer ske löpande varför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde så fort vi hittat den rätta! Vi kommer endast svara ansökningar som möter vår kravprofil.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktpersoner
Michaela Sarfati
Hotel Manager
michaela.sarfati@bliquebynobis.se

Oskar Pettersson
Executive Chef
oskar.pettersson@bliquebynobis.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02