Annons
Annons

Kockar, serveringspersonal och cafépersonal

Artipelag

Ta chansen att jobba på vad som kan vara Sveriges vackraste arbetsplats. Artipelag är en världsunik mötesplats där konstutställningar, kulturella aktiviteter, nordisk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön.

Kockar
Är du kock med minst tre års erfarenhet? Kom och jobba med oss! Vi söker kockar för tillsvidareanställning fr.o.m. snarast. Vi tror att du har minst tre års erfarenhet, har koll på det här att laga för á la carte och vill jobba i ett modernt kök.

Serveringspersonal
Vi söker serveringspersonal för tillsvidaretjänst med start så snart som möjligt. Du får gärna ha tre års erfarenhet och ett genuint intresse för mat och dryck. Plus i kanten om du även har erfarenhet av à la carte-servering och event.

Cafépersonal
Vi söker cafépersonal för visstidsanställning från 2022-04-01–2022-09-30. Vi tror att du har en stor dos social kompetens, god samarbetsförmåga och en vilja att lära dig och utvecklas inom en café- och restaurangverksamhet. Vi premierar rätt personliga egenskaper framför tidigare erfarenhet och vårt enda krav är att du ska ha fyllt 16 år. Vi letar även efter dig som bara vill arbeta extra på enstaka dagar i vårt prisbelönta café.

Är du intresserad av någon av tjänsterna så skicka din ansökan till jobb@artipelag.se.

Läs mer på https://artipelag.se/jobb-praktik/

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02