Annons
Annons

Kockar sökes!

Compass Group

Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av en stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där du med rätt inställning har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. För att förbli framgångsrika är Hälsa, Miljö och Säkerhet vår prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet.

Vem trivs hos oss? Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att arbeta med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker!

För att trivas hos oss är det viktigt att du delar och känner dig bekväm med våra värderingar:
• Öppenhet, tillit och integritet
• Passion för kvalitet
• Framgång genom lagarbete
• Ansvar
• Vi kan

Nu söker vi kockar till flera av våra enheter i Stockholm. Tjänsterna är tillsvidareanställning på hel- och deltid. Arbetstiderna är framförallt förlagda dagtid på vardagar men kvällar kan förekomma. Våra restauranger serverar dagligen lunch och affärslunch samt arrangerar konferenser, banketter och företagsfester.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en tjänst som kock där du kommer att arbeta i en restaurangmiljö där serviceanda och lagarbete står i fokus. Du kommer att förbereda och tillaga smakfulla och näringsriktiga måltider. I tjänsten ingår även att hålla ordning i förråd, beställa produkter/varor till köket, vara delaktig i inventeringar, ta emot varor, kunna redogöra för ingredienser i maträtter samt ha god kännedom om allergener. Du kommer också att vara behjälplig i menyplanering.

Vem söker vi?

• Ett krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år
• Du har en gymnasial utbildning inom Hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Erfarenhet kring menyplaneringssystem är meriterande
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och stresstålig och har lätt för att samarbeta.
• Du kan ta egna initiativ, lyssna till kundens behov samt ser och känner ansvar för helheten
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Eurest är en del av Compass Group, en global världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice. Läs mer på: www.compass-group.se

Kontaktpersoner
Ulrica Bjurström
rekrytering@compass-group.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02