Annons
Annons

Kökschef för Bankett & A la carte

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen

Är du vår nya Köksansvarig på Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen?

Vi söker en inspirerande, coachande och tydlig ledare som tillsammans med teamet ska ta vårt hotell in i framtiden! Du har erfarenhet från större bankettverksamheter och a la carte, håller hög kvalitétsnivå, är strukturerad med ett ekonomiskt sinne. Du rapportera till vår Service Crew Manager F & B.

Din profil
Du är en matkreatör som i ditt tydliga ledarskap inspirerar och motiverar dina medarbetare att utvecklas på personligt plan och mot verksamhetens mål med nöjda återkommande gäster. Du håller hög standard för att leverera matupplevelser i världsklass, du är miljömedveten och van att jobba med hållbarhetsfrågor. Du har vinnarinstinkt, är lösningsorienterad och nyfiken, bra på att kommunicera och med ett högt kommersiellt fokus.

Din bakgrund
● Gedigen och dokumenterad bakgrund som köksansvarig med minst fem års erfarenhet
● Du har jobbat med stora volymer och logistik
● Du har erfarenheter inom både varm- och kallkök.
● Du är kvalitétsmedveten och har god kunskap i svensk och europeisk matlagning.
● Du är van att driva igenom FnB-koncept och jobba strategiskt framåt.
● Naturlig och coachande ledare i arbetet, schemaläggning, rekrytering.
● Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.
● Väl insatt i köksekonomi, kalkylering, råvarukostnad, inköp, lagerstyrning och inventering.
● Goda datakunskaper.
● Meriterande om du har kunskaper i Nordic Choice specifika system.

Om oss
QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.
Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger längs kajkanten på Eriksberg i de ombyggda varvshusen. Här möts Göteborgs gedigna historia med nutidens skandinaviska design på hotellet som har 259 rum, wellnessavdelning, àla carte restaurang och uteservering med härlig utsikt över älven. Vår konferensavdelning, Eriksbergshallen, är Göteborgs näst största konferens- och mässhall som tar emot upp till 2000 personer. Hos oss händer det saker högt och lågt , här finns en energi som är svår att hitta på ”vanliga” hotell!

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen – de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj.

Är du med på noterna? Kom in i rampljuset och ansök innan senast datum. Tjänsten är på 100% och är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning, tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning. Tjänsten innefattar dagtid, kvällar och helger.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02