Annons
Annons

Kökschef

Kebnekaise Fjällstation

Kökschef till Kebnekaise Fjällstation – för dig som siktar högt!

Nu kan vi på Four Service i samarbete med vår kund STF Kebnekaise Fjällstation erbjuda en kökschefstjänst utöver det vanliga. Vid foten av Sveriges högsta berg i väglöst land, 2 mil ut på kalfjället ligger denna fantastiska anläggning i en omgivning som är omöjlig att beskriva med ord.

Som kökschef på fjällstationen ansvarar du för driften av köket, inköp, menyer, kvalité och personal. I och med att anläggningen ligger där den ligger så kan logistiken ibland vara knepig så det krävs av dig att du är organiserad och van att arbeta strukturerat. Eftersom matupplevelsen står i centrum på Kebnekaise fjällstation kommer du i rollen som kökschef att medverka på ledningsgruppsmöten och få möjlighet att påverka koncept och utförande på en övergripande nivå.

Tjänsten är av säsongskaraktär då anläggningen håller stängt vissa delar av året. Tillträde i mitten av juni eller efter överenskommelse. Du som söker denna tjänst ska vara trygg i din ledarroll och erfarenhet av liknande tjänster inom hotell- och restaurangnäringen är meriterande. Anställningen är en helinackordering vilket innebär att du bor och äter på fjällstationen under säsongerna. Resor till och från fjällstationen från din bostadsort är betalda och klara.

På fjällstation finns förutom en restaurang med fullständiga rättigheter även bageri, konferenslokaler, butik, uthyrningsverksamhet och sporttjänst med guider. Helt enkelt ett perfekt uppdrag för dig som älskar friluftsliv, fiske och alpinism. Eller för dig som bara vill vara dig själv för en stund…

Det finns så klart mycket mer att berätta om denna spännande tjänst men det tar vi när vi ses på en första intervju, eller hur?

Sök tjänsten genom att maila ditt CV med ett personligt brev till jobba@fourservice.se. Har du några frågor är det bara att du kontaktar oss på 08-578 578 00. Vi ser fram emot att höra av dig!

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02