Annons

Kökschef

Smådalarö Gård Hotell & Spa

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Kökschef till nyöppning av Smådalarö Gård
Under sommaren 2021 öppnar vi nya ombyggda Smådalarö Gård hotell & Spa, som med sina totalt 10.000 kvm blir vårt nya flaggskepp. Det är den största satsning i Sabis 145-åriga historia och nu har du möjlighet att vara med på resan! Med 118 hotellrum, restauranger, konferens- och eventlokaler samt 2000 kvm spa och wellness. Vi siktar högt -att skapa Sveriges ledande destination för aktivitet och avkoppling! Läs mer på www.smadalarogard.se

Om rollen
Som kökschef är du med och skapar, förädlar och utvecklar hotellets matkoncept samt ansvarar för köksverksamheten i sin helhet. Du är tillsammans med övriga nyckelpersoner med på resan att göra hotellet till en av Stockholms självklara destinationer.

Du rapporterar till Food & Beverage manager och ingår i ledningsgruppen för kök och matsal. Tillsammans med dem ansvarar du för planering av den nya destinationen inför uppstart, för att skapa en totalupplevelse med god mat, spaanläggning, golfbana, flertalet paddelbanor, tennisbana och båtbrygga på en av skärgårdens finaste platser Dalarö!

Exempel på arbetsuppgifter som kökschef:
-Leda och fördela arbetet på din avdelning följt av schemaläggning, kvalitetssäkring och konceptutveckling.
-Ansvara för att maten håller god kvalité. Menyplanering, matutbud, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien.
-Personal- och budgetansvar för köket. Schemaläggning, personalplanering, hållbarhetsutveckling enligt företagets miljömål. Delta i den dagliga produktionen vid behov.
-Ansvara för att samtliga av företagets framtagna policys följs.

Vi på Sabis strävar efter ständig utveckling och därför behöver du som kökschef hela tiden arbeta för att skapa bättre kundupplevelser för dina gäster!

Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & engagera
Leverera resultat

Vi erbjuder
En nyckelposition i den största satsningen i Sabis historia! Möjlighet att skapa och driva Sveriges ledande destination. Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!

Din profil

Krav för tjänsten:
• Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet från tidigare tjänst som kökschef
• Du är trendmedveten, har stort intresse och gedigen kunskap om mat
• Du har erfarenhet av att utveckla och ta fram matkoncept
• Mycket goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla samt coacha dina medarbetare
• Du har tidigare erfarenhet av budget- och resultatansvar samt relevant utbildning inom kök så som köksbudget, egenkontroll, miljö och hälsa
• Körkort och tillgång till bil

Meriterande:

• Tidigare erfarenhet av hotellöppning och gärna en destination
• Kunskap om matsal
• Kunskap i olika administrativa system såsom Spectra och Quinyx

Som person ser vi att du är:
• Kreativ, driftig och flexibel.
• Lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
• Du uppmuntrar till samarbete och engagemang
• Modig, vågar driva dina frågor och ta initiativ.
• Ansvarsfull, strukturerad och prestigelös i ditt arbete.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du specifika frågor kring tjänsten – kontakta F&B Manager Johan Mata, johan.mata@sabis.se, .Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02