Annons

Kökschef

Skistar Lodge Hundfjället - Restaurangerna

Kökschef sökes till framgångsrik organisation!

Pontus Frithiof och Nordrest fortsätter sitt mångåriga, framgångsrika samarbete och öppnar två nya restauranger i Skistars magnifikt nybyggda hotell Skistar Lodge i Hundfjället, Sälen.

”I våra två restauranger och stora loungebar är ambitionen casual dining och där ska våra gäster få uppleva det lilla extra på sin skidsemester. Hos oss kan man äta god och vällagad mat, dricka bra viner och uppleva en rapp och hög servicegrad i en sorlig, trevlig lokal med plats för många.” //Pontus Frithiof

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Pontus group har en enastående stamtavla och DNA-kod. Med lite fantasi kan man säga att vi är den småbusiga avkomman till den kompromisslöse livsnjutaren Jan Stenbeck, stjärnkocken Erik Lallerstedt, överklasshumoristen Prinsessan Lilian samt mig själv Pontus Frithiof, krögare och entreprenör. Vi eftersträvar högsta tänkbara kvalitet i allt vi gör, men aktar oss samtidigt för att fastna i varje form av överpretentiös stelhet eller konstlad snobbism. Vi vill vara bäst på det vi erbjuder, men samtidigt på ett avslappnat och charmigt sätt. Vi vill att våra gäster njuter och har kul i alla lägen, och att vi får dela den glädjen med dem genom vår förstklassiga mat, dryck och service. Högsta klass och kompromisslös kvalitet, men med glimten i ögat och nära till skrattet, det är vårt DNA. En nypa flärd helt enkelt.

Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Hotellet och restaurangerna kommer blir nästa vintersäsongs självklara snackis i Sälen.

Våra koncept innefattar en riktigt bra hotellfrukost, den nya generationens skidlunch, en sober premium after ski och våra gäster har två riktigt sympatiska kvällsrestauranger att välja mellan.

Är du den ledare vi söker?

Vi söker nu en Kökschef, som tar ett övergripande ansvar för båda restaurangerna.

Du skall ha förmågan att leda, fördela, organisera och kontrollera din organisation. Till din hjälp har du två stycken underställda köksmästare.

Har du tidigare jobbat på hotell eller annan multiservice ser vi detta som en fördel.

Med gästen i fokus och trivs med ansvar för allt från ekonomi och gastronomi till att personalen trivs på sin arbetsplats.

Vi söker dig som har gedigen restaurangerfarenhet och som tidigare har jobbat i ledande befattningar.

Du är självklart prestigelös och i rollen som kökschef har du möjlighet att påverka och utveckla restaurangerna.

Våra värderingar:

Överraska Positivt
Sprida Glädje
Vara Tillgängliga
Kvalitét
Flärd
Generositet

Restaurangerna kommer att öppna i början av december, tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform/tjänstgöringsgrad: Heltid

Sista ansökningsdag: 19 oktober

Kollektivavtal: finns med Unionen och HRF

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då restaurangerna kommer att KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem.

Restaurangerna
Stadium Hundfjälllet
780 67 Sälen

Varför jobba med oss?
Vi är ett snabbt växande restaurangföretag med massor av spännande tjänster och möjligheter för dig!

Utveckling
Vi har stor kompetens inom branschen med många års erfarenhet där vi vill utveckla dig!

Trygghet
En trygg arbetsgivare som tar hand om sina medarbetare och personalen som en tillgång.

Förmåner
En mängd personalförmåner, såsom friskvård och erbjudanden hos våra samarbetspartners.

Glädje
Hos oss har man kul, att sprida glädje såväl internt som till våra gäster är ju liksom… Ja riktigt kul!

Arbetsplats och kultur
På Nordrest restauranger möts du av hög service, vällagad mat, genomtänkta miljöer och passionerade människor. Det är nyckeln till att vi lyckas leverera Sveriges schysstaste måltidsupplevelser. Nordrest är inte för alla. Nordrest är för dig som har drivet, idéerna och en näsa för goda affärer. Har du entreprenörskapet i blodet är Nordrest en plats för dig att växa, utvecklas och må bra.

Våra värderingar genomsyrar vår verksamhet och gör att vi alltid har kul på vårt jobb! Vi ska vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt.

Hoppas vi snart får välkomna dig till oss!

Om Nordrest
Med lång erfarenhet från restaurangbranschen erbjuder vi skräddarsydda koncept där maten, servicen och restaurangmiljön skapar en komplett måltidsupplevelse. Och vi är här för att stanna. De senaste årens stadiga tillväxt är beviset på att det lönar sig att göra saker annorlunda. För det gör vi på Nordrest. Med en entreprenörs passion och driv i kombination med organisationens trygghet och processer erbjuder vi schyssta måltidsupplevelser för dig som vill mer.

På Nordrest är vi måna om att våra medarbetare, kunder och att planeten mår bra – genom att utveckla hållbara relationer, måltider och affärer strävar vi efter att göra avtryck på den svenska matscenen. Vi vill göra verklig skillnad för dig som kund och för dina gäster, och vi tror att vägen dit är schyssta måltidsupplevelser till fler.

Vårt mål är inte att bli den största aktören på marknaden utan den bästa!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02