Annons

Kökschef

Åhus Seaside

Drömmer du om att få arbeta i en inspirerande miljö med hav och strand som närmsta granne? Vill du ge riktigt bra service till gäster i magisk hotell- och restaurangmiljö? Då har du chansen att bli en del av nya Åhus Seaside!

Just nu bygger vi nya Åhus Seaside, en helt ny hotellanläggning med spa, konferens/festvåning och restaurang beläget vid den vackra Täppetstranden i Åhus. Hotellet öppnar sina portar juni 2022.

Vi söker dig som har stor passion för kvalitet och en vilja att arbeta ihärdigt för att utveckla produkten. Du är positiv, kreativ, lyhörd & ambitiös. Du har en ödmjuk framtoning och är van att leda och inspirera ett större team.

Att jobba i service tillsammans med ditt team är något du brinner för. Du är en möjlighetsupptäckare, problemlösare och inspiratör för de runt omkring dig. För att lyckas i din roll behöver du ha arbetat och ha erfarenhet som kökschef tidigare i större verksamheter.

Rollbeskrivning:

Ledarskap – Som ledare inspirerar och motiverar du teamet i det dagliga arbetet och lyfter deras idéer så att ni tillsammans skapar menyer som överraskar med säsongens råvaror. Du är själv väldigt aktiv i driften och en närvarande ledare. Som kökschef jobbar du nära F & B manager och restaurangchef men rapporterar till F & B manager. Du ingår i restaurangens ledningsgrupp som består av personer som har förmågan och viljan att utveckla sig själva, våra medarbetare och hela verksamheten mot uppsatta mål. Allt för att hotellet ska bli en destination gästen inte vill missa!

Ekonomi – Du ansvarar för inköp, menyer, inventering och restaurangens ekonomi och resultat.

Personal – I rollen ansvarar du för introduktion, schema/semesterplanering och att din avdelning har en optimal och effektiv bemanning samt följer gällande avtal. Du som person brinner för att leverera matupplevelser som våra gäster sent kommer att glömma.

Vi söker dig som är innovativ, ödmjuk & service minded. Du gillar att överraska våra gäster och gör det lilla extra för att de ska få en minnesvärd upplevelse.

Tillträde: Enligt överenskommelse, rekrytering pågår.
Omfattning: 100 % tillsvidareanställning, lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Arbetstider: Varierande arbetstider dag/kväll/helg.
Krav: Minst sex års arbetserfarenhet, svenska i tal och skrift och tidigare erfarenhet av liknande tjänst.

Låter det intressant? Skicka CV och personligt brev till info@ahusseaside.com

Läs gärna mer om nya Åhus Seaside här

Vi ser fram emot din ansökan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02