Annons
Annons

Kökschef

Hôtel Eggers

På Eggers Restaurang & Bar i Göteborg har det serverats god mat sedan 1859 – vill du bli en del av vår historia? Vi söker en kökschef som vill fortsätta resan tillsammans med oss – en resa mot att vara den givna restaurangen för att äta en bättre middag eller fira ett festligt tillfälle i en unik miljö, såväl som att slinka in i vår bar och äta en enklare bistrorätt.

Välkommen att söka ett omväxlande och spännande jobb i en historisk miljö!

Hôtel Eggers, Kök
Hôtel Eggers är ett av Sveriges äldsta hotell som fortfarande är i drift – en sann historia sedan 1859. Vi erbjuder 69 vackra rum, alla i olika stilar som gemensamt speglar en svunnen tid. Hotellet rymmer sex ljusa konferenslokaler som är ombonade och skapar trivsel för goda möten. Vår restaurang och bar är som hämtad från sekelskiftets Paris. Hôtel Eggers är en del av Lotus Hotel Group, en hotellgrupp med målet att skapa fantastiska upplevelser för gäster. Tillsammans skapar vi resmål av högsta kvalité där passion och yrkesstolthet råder. På våra hotell finner du unika rum för avkoppling, god mat och dryck, evenemang, konferens och spännande möten.

Eggers Restaurang & Bar
Eggers Restaurang & Bar är välkänd och har varit så sedan 1800-talet. Vi serverar vällagad, klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt med en gnutta attityd och glimten i ögat. Miljön är inspirerad av Paris i sekelskiftets La belle époque, den sorglösa stämningens tid då de använde stadens kaféer, restauranger och konstsalonger som sitt vardagsrum.

Nu söker vi en kökschef
Då vår nuvarande kökschef tar sig an köket på vårt systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa söker vi nu en ny kökschef som vill fortsätta resan tillsammans med oss – en resa mot att vara den givna restaurangen för att äta en bättre middag eller fira ett festligt tillfälle i en unik miljö, såväl som att slinka in i vår bar och äta en enklare bistrorätt.

På Eggers Restaurang & Bar arbetar vi alla tillsammans mot målet att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse – därför är passion och engagemang väldigt viktiga beståndsdelar för oss. Genom ett ledarskap med fokus på gemenskap, trivsel och arbetsglädje tror vi att vi tillsammans kan nå oanade höjder!

Som kökschef ansvarar du för menyplanering, ekonomi, budgetering och beställningar. Du hanterar rekrytering, bemanning och schemaläggning utifrån verksamhetens behov. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten och bidrar till gott samarbete mellan kök och restaurangdel. Du kommer även att samarbeta med övriga avdelningar på hotellet då helheten är viktig. Din tjänst innebär både ledning av arbete men även praktiskt deltagande i köket.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du är en del av ledningsgruppen och deltar aktivt i företagets utveckling. Du arbetar även nära övriga kökschefer inom Lotus Hotel Group.

Om dig
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att leda andra och som tycker om att arbeta i ett team. Du har förmågan att tydligt kommunicera verksamhetens mål och visioner samt stimulera och motivera medarbetarna. Du brinner för matlagning, är kreativ och innovativ samt har kunskap kring att arbeta hållbart, då miljötänk är en viktig del för oss. Självklart är du också flexibel och noggrann i ditt arbete samt att du alltid sätter gästen i centrum.

Ansökan
Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare.

Vi vill gärna ha din ansökan till oss senast den 25 juni, men vänta inte med din ansökan då rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag.

Förmåner
Som anställd på Hôtel Eggers får du en rad förmåner i form av olika hälsosatsningar och rabatter på våra hotell. Du får arbeta i en inspirerande miljö och har en trygg anställning då företaget är anslutet till Visita och har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100%

Kontakt Jessica Vialleton, 070-422 35 83.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02