Kökschef
Fabriksköket Nääs Fabriker
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F04%2FFabrikskoket.jpg)
Nu finns en fantastisk möjlighet att vara med och utveckla matupplevelsen på Nääs Fabriker och Fabriksköket mot nya höjder. Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat på området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Vi driver parallellt med hotellet även Pannhuset Kafé & Krog, surdegsbageriet och hantverksbryggeriet Bröd & Malt och vi har vår egna Pastry avdelning som leds av Disa Molin.
Största utbudet har hotellet där vi serverar frukost, lunch, middag och på helgerna även brunch. Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön, vårt vinrum i hjärtat av den stora och öppna matsalen får restaurangmiljön en speciell känsla och atmosfär.
Kökschef Fabriksköket Nääs Fabriker
Nu finns en fantastisk möjlighet att vara med och utveckla matupplevelsen på Nääs Fabriker och Fabriksköket mot nya höjder.
Grunden är lagd, och du ska fortsätta driva på utvecklingen i vårt hotellkök med allt vad det innebär av köksekonomi, rekrytering och personalhantering. Du kommer såklart sätta din egen profil på maten, och som kökschef har du stora möjligheter att utveckla köket som du själv vill tillsammans med dina medarbetare i kök och matsal. En viktig del är också att bidra med motivation, idéer och bra ledarskap till vårt restaurangteam.
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från ledande positioner, och som har viljan att utvecklas framåt tillsammans med alla i kök och matsal. Vi ser det som självklart att du är flexibel, drivande, kunnig och säker i din yrkesroll. Du kommer att jobba både dag och kvällsskift veckans alla dagar.
Du som söker behöver ha dokumenterad yrkesvana från ledande positioner, samt ha vana att hantera både små och stora volymer där kvalitet är nyckelordet! Körkort är ett plus men inget krav. Du kommer att få en härlig arbetsplats med fantastiska medarbetare där vi hela tiden utvecklas för att bli ett av Sveriges bästa utflyktsmål. Du är van vid att jobba under högt tryck vare sig det gäller à la carte, bröllop, fest eller konferens.
Kvalifikationer
Relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom restaurang, med tidigare erfarenhet i arbetsledande position. Stort intresse för och mycket goda kunskaper kring mat och dryck. Bekväm med svenska och engelska i tal och skrift.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad och påbörjas enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse
Verkar detta som något för dig?
Välkommen med din ansökan till F&B Manager Magnus Andersson magnus.andersson@naasfabriker.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Körkort och tillgång till egen bil är en fördel men inget måste om du bor i närheten..
Är du nyfiken på att jobba tillsammans med oss?
Fyll i frågorna och berätta kort om varför vi är en perfekt match. Vi går igenom urvalet och kallar löpande till personliga intervjuer.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Du ansöker genom att svara på några frågor och skickar därefter in en kort videointervju.
Läs mer och sök tjänsten här
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook