Annons
Annons

Kökschef

Villa Foresta

Nu söker vi en Kökschef till Villa Foresta på Lidingö 

Foresta eller Villa Foresta, som är det ursprungliga namnet på borgen som entreprenören Wilhelmina Skogh lät uppföra 1908-1910 ska få nytt liv! Nu inleder vi en ny era med ambitionen att åter skapa en levande mötesplats för gastronomi, spa, musik, möten, upplevelser och ett vardagsrum för hela Lidingö.

Vill du vara med på resan? 
Tidlöst, världsvant och kultur är våra ledord – nu söker vi dig som har erfarenhet av att driva kök och utveckla nya restaurang/matkoncept. Vi ser gärna att du har ett stort intresse och kunskap för svenska smaker van att jobba med lokala producenter. Det viktigaste av allt är att du vill vara med och skapa en levande restaurangmiljö för människor som tycker om att njuta av det goda i livet.

En omfattande ombyggnation och renovering startar i januari, här planeras för bland annat en vinterträdgård, spa med flera bastur i borgens valv, pooler, restauranger, ute terrass och vinbarer. Renoveringsprojektet är i full gång och pågår i olika etapper.
Villa Foresta har idag 103 hotellrum, 10 konferensrum och flera restauranger.

Din Profil och bakgrund 
Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kökschef. Som person är du kreativ och lösnings orienterad samtidigt som du arbetar strukturerat och metodiskt. Du har ett organiserat arbetssätt, lätt för att kommunicera, samarbeta och leda din personal mot uppsatta mål. För att nå dina mål i rollen som köksmästare så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Du vet hur man bygger laganda samt levererar härliga matupplevelser men också goda resultat.

Vi söker en organiserad kökschef med passion för smaker och kreativitet ut i fingertopparna!!!

Om tjänsten
Som köksmästare hos oss är du en utav våra viktigaste nyckelspelare och med i ledningsgruppen. Du ansvarar för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser. Du ansvarar även för att lagar, rutiner samt interna policys, regler och värderingar följs. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är en organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla produkten i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02