Annons
Annons

Kökschef

Gustaf Wasa Hotell & Restaurang Broken Dreams

Best Western Gustaf Wasa Hotell & Restaurang Broken Dreams söker nu en kökschef.

Vi söker en engagerad och motiverad Kökschef som vill bibehålla det vi byggt upp, förädla och vidareutveckla vårt gastronomiska utbud. Best Western Gustaf Wasa Hotell är ett hotell med fokus på gäster som reser mycket i arbete samt på fritiden. Hotellet har 100 rum, 3 konferenslokaler samt våran restaurang Broken Dreams. På hotellet finns också relaxavdelning och gym.

Om Kökschefstjänsten hos oss
Som Best Western Gustaf Wasas Kökschef ansvarar du för kökets ekonomi, med budget, prognos och uppföljning, det är ditt ansvar att rekrytera, schemalägga och utveckla ditt köksteam Du ansvarar för menykomponering, hotellets totala matutbud och dess presentation. Ditt ansvar är att leda och utveckla köksteamet. Inköp för din avdelning ingår i dina arbetsuppgifter. Och att ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs enligt livsmedelsverket.
Vi söker dig som har god erfarenhet från att leda, driva och utveckla en organisation.

Dina Kvalifikationer och din personlighet
Du är glad, är en stolt yrkesman/kvinna med visioner. Vi söker dig som har en genuin passion för mat och som vill utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Du är självgående, innovativ och stresstålig och kan höja ett redan framgångsrikt kök till ännu högre höjder! Som ledare är du engagerad, tydlig och organiserad. Du har god kunskap i köksekonomi och personalplanering. Du ska vara en utmärkt kock med fantasi, entusiasm och intresse kring matkonsten, samtidigt som du är en erfaren och kompetent ledare.  Denna tjänst är en spännande utmaning för dig med drivkraft och vilja! Stort utrymme att förändra och utveckla verksamheten finns!
Du rapporterar till hotelldirektören och kommer arbeta nära vår restaurangchef för att tillsammans skapa en stark restaurangdivision.

Ansökan
Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Sista ansökningsdag 2017-06-12. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten eller för att maila din ansökan är du välkommen att kontakta Emelie Lundgren, Hotelldirektör, på 070-219 82 12 eller emelie.lundgren@gustafwasa.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02