Annons
Annons

Kökschef rekryteras till hotell Gaustablikk Fjellresort i Norge!

Gaustablikk Fjellresort i Norge

Vid foten av norska Telemarks högsta berg ligger Gaustablikk Fjellresort, en stor året-runt-anläggning med hotellrum, stugor, lägenheter och fantastiska upplevelser precis utanför dörren. Här har man under 2021 gjort en nysatsning på hela verksamheten med ny profil, renoverade lokaler, förhöjd servicenivå och framförallt utveckling av restaurangerna. Nu söker man en ny kökschef som ska driva samtliga restaurangverksamheter på hotellet.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av Gaustablikk Fjellresort efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.

OM TJÄNSTEN:

Gaustablikk Fjellresort är mitt i nysatsningen på restaurangverksamheten och har precis öppnat två nya restaurangkoncept inne på hotellet –  Restaurang Bjørk som serverar frukost- och middagsmenyer med högkvalitativa norska råvaror och moderna smaker, samt Blikk Raw & Grill som bjuder på internationellt inspirerade rätter. Till dessa restauranger tillkommer en nyöppnad, stilfull loungebar samt olika mindre kök ute i skidbackarna. Man har även gett hotellets vinkällare ett lyft för att matcha de nya matkoncepten.

Som kökschef kommer du att leda driften i samtliga kök inom anläggningen, med ett skickligt team under dig. Du är själv högst aktiv i driften men har givetvis avsatt tid för administrativt arbete då du även ansvarar för personal, budget, inköp etc.

Du kommer stundvis att arbeta en del tillsammans med Melker Andersson som har ingått ett samarbete med hotellet för att utveckla menyer och de gastronomiska koncepten.

Arbetstiderna för dig som kökschef är varierande under dagar, kvällar och helger.  Närmaste stad om du vill ha permanent boende är Rjukan men det går eventuellt även att ta fram olika  pendlingsupplägg. Tjänsten är på heltid med tillsättning under våren 2022 och du blir direkt anställd av Gaustablikk Fjellresort efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.

OM DIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig som är rutinerad som kökschef, har stort driv och känner entusiasm inför att vara med och driva samt utveckla Gaustablikks nya restaurangkoncept! Det kommer hända mycket inom verksamheten framöver och det är en spännande och utvecklande möjlighet för dig som vill vara med!

Vi ser att du har flera års erfarenhet från ledande positioner i kök och då bland annat från hotellverksamhet. Du är strukturerad och noggrann, har en hög ambitionsnivå samt är en tydlig och lyhörd ledare. Vidare har du en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta en del ihop med Melker Andersson.

Är du redo att bege dig till Norge och anta utmaningen? Ansök då idag, via Majolas annons eller genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02