Annons
Annons

Kökschef, souschef och säsongskock

Stufvenäs Gästgifveri

Vi förstärker köksteamet med ny kökschef, souschef och säsongskock.

Stufvenäs Gästgifveri är ett klassiskt småländskt gästgiveri med verksamhet året om, som ligger vackert beläget vid Kalmarsund, cirka 35 km från Kalmar och 50 km från Karlskrona. Gästgiveriet har 51 hotellrum, konferenslokaler, kongresshall för 220 personer, restaurangkapacitet för ca 200 gäster, vinkällare och spa.

Hos oss hittar du en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Du får fantastiska kollegor och möjlighet till personlig utveckling. Vi ska bli Sveriges bästa gästgiveri och utvecklar verksamheten för dagens och morgondagens gäster. Därför behöver vi en fantastisk kökschef som brinner för struktur, unika småländska smaker och ett ledarskap som passar 2020-talet.

Kökschefen kommer behöva en av Sveriges bästa souschefer som är en matkreatör ända in i själen. Och souschefen behöver dessutom en smaksäker säsongskock.

Köksteamet
Vi lagar mat på hög kulinarisk nivå och serverar både frukost, fika, lunch och a la carte med kärlek både till råvarorna, smakerna, gästerna och kollegorna. Vi försöker att använda våra lokala producenter i största möjliga mån, då hållbarhet står oss varmt om hjärtat. Köksteamet arbetar i en prestigelös miljö som har högt i tak och ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre.

Kökschef
Som kökschef är du driven, stresstålig, ansvarsfull, kostnadseffektiv och engagerad. Du älskar att slå en bea, men också att räkna råvarukostnader, lägga schema och ha medarbetarsamtal. Självklart har du tidigare erfarenhet av att vara kökschef och utbildning som är relevant för tjänsten. Du trivs i ett företag som ständigt utvecklas och anpassas efter gästens vilja och behov. Vi vill vara en modern och populär arbetsgivare och ställer därför krav på våra avdelningschefer att de är lyhörda både uppåt och neråt i organisationen. Du har också en plats i företagets ledningsgrupp.

Souschef
Förutom att du är riktigt vass i matlagningen är du positiv, ansvarstagande och engagerad. Du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten. Vidare är du självgående och utför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt samtidigt som du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har ett öga för såväl helhet som detaljer. Du är smaksäker och gillar ordning och reda. Som ledare är du en förebild och motiveras av att utveckla andra. Vi vill också att du har en god förmåga att prioritera och delegera arbetet i köket.

Säsongskock
Vi söker dig som älskar att laga mat efter säsong och råvara. Du brinner för att ge våra gäster en smakupplevelse. Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten. Du är engagerad, noggrann och en bra lagspelare. För att du ska trivas hos oss vill vi att du är van att arbeta i en ibland stressig miljö där utmaningar ses som möjligheter och att du kan prioritera i arbetet. Struktur och stolthet i att leverera god kvalitet i din matlagning är självklarheter för dig.

Bra att veta
Kökschef och souschef är tillsvidareanställningar på heltid med provanställning. Säsongskock är tidsbegränsad med chans till förlängning. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Arbetet är varierande på både dagtid, kvällar och helger enligt överenskommelse. Boende kan eventuellt ordnas i området, men bil och körkort är bra att ha då Stufvenäs Gästgifveri ligger på landsbygden. Lön och tillträde enl. överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan. Vi ser fram emot att du hör av dig snarast!

Din ansökan mailar du till Marcus Thell, vd på marcus@stufvenas.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02