Annons
Annons

Kökschef Swea Wine & Dine

Elite Plaza Hotel

Om tjänsten
I det pampiga huset, med en palatsliknande känsla, på Västra Hamngatan, huserar sen drygt 20 år tillbaka ett av Göteborgs allra bästa hotell Elite Plaza. I den vackra innergården finns restaurang Swea Wine & Dine och Plaza Bar. Hotellet har 127 rum och har förmånen att få vara värd för såväl svenska som en hel del internationella gäster som vill uppleva ett särskilt hotell med extra-ordinär service. Maten är en otroligt viktig komponent i upplevelsen, och vi söker nu en ny kökschef när vår tidigare går vidare till andra uppdrag inom koncernen.

Uppdraget innefattar köksansvaret för Swea Wine & Dine, Plaza bar, Bishops gastropub och sommartid även uteservering på Magasinsgatan. Produkten är komplex och bred, från lunch- och middags à la carte, konferenser, styrelsemiddagar i våra sviter och vinarkiv, full fart i Bishop gastro-pub till privata middagar för särskilda vip-gäster med speciella behov. Även om det är ett mindre hotell är maten en väsentlig beståndsdel av vår leverans. Matprofilen idag är med bas i det nordiska köket, klassiskt med en modern twist. Det finns stor möjlighet att påverka såväl innehåll som inriktning.

Vi söker dig som kanske för första gången vill axla rollen som kökschef. Vi vill att du har ett genuint brett matintresse och hanterar råvaror och säsong på bästa sätt. Du har en känsla för särskilda gästers önskemål och sätter vikten av att bygga en härlig känsla i köket högt. Det är ett litet team och alla är starkt beroende av varandra. Du har insikt i köksekonomin, såväl ur ett råvaru- som personalperspektiv.

Tjänsten ingår i ledningsgruppen för Elite Plaza Hotel.

Varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt
För frågor, kontakta rekryterande chef Camilla Nyman, Hotelldirektör och Regionchef. camilla.nyman@elite.se

Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om att arbeta i köket på Elite Hotels
Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som
• Har en genuin passion för mat och dryck
• Är uthållig och stresstålig
• Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02