Annons

Kökschef till Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus

Svenska Kulturpärlor består idag av tre familjeägda hotell- och konferensanläggningar,

Gripsholms Värdshus, Södertuna Slott och Dufweholms Herrgård. Alla vackert belägna i hjärtat av Sörmland. Vi erbjuder konferens, weekend, fest/bröllop, restaurangupplevelser, spa m.m.

Kökschef till Gripsholms Värdshus i Mariefred.

Nu söker vi en kökschef till anrika Gripsholms Värdshus. Vi har en traditionell restaurangverksamhet stora delar av året och fulländad sommarrestaurang under månaderna juni, juli och augusti.

Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt kök. Till ditt förfogande har du ett modernt kök och en fin tradition som ger dig stora förutsättningar för en hög kulinarisk kvalitet. Vi förutsätter att du har en gedigen yrkeserfarenhet och en god känsla för kvalitet och service.

Som kökschef trivs du som bäst när det är mycket att göra dessutom bidrar du med glädje och energi till arbetet. Du tycker om att visa upp och lära ut dina kunskaper, har lätt för att samarbeta med andra, du är noggrann, flexibel och lösningsorienterad.

Vi erbjuder en positiv arbetsplats med högt i tak där våra medarbetares initiativförmåga är avgörande. Det finns goda möjligheter att på sikt utvecklas vidare inom Svenska Kulturpärlor.

Tjänsten är på heltid. Du som söker bör inneha körkort med minst klass B då cateringverksamhet förekommer. Arbetstiden är förlagd till dag-, kvälls- och helgtid. Värdshuset har möjlighet att hjälpa till med förmedling av bostad.

Svenska Kulturpärlor har varit verksamma inom restaurang- och hotellbranschen sedan tidigt 80-talet och som medlemmar i Visita, värnar vi om att vår personal ska ha en bra och trivsam arbetsplats.

Välkommen att skicka in din ansökan med cv, personligt brev samt referenser. Alla ansökningar behandlas löpande.

Kontakt:

Camilla Winte 0158-705 21, Camilla.Winte@kulturparlor.se eller Måns Lundqvist 0158-705 31, mans.lundkvist@kulturparlor.se

Mer information om oss hittar du på www.gripsholmsvardshus.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02