Annons

Kökschef till Solliden

Skansens restauranger

Om oss
Burgsvik Group är Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag, med serviceanläggningar, restauranger, hotell, fastigheter, pubar och nattklubbar runtom i Sverige.

Burgsvik Group bedriver idag sex stycken affärsområden; Kulturrestauranger Serviceanläggningar, Arenarestauranger, Gastropubar, Live Entertainment och Fastigheter.
I Kulturrestauranger bedrivs restaurangrörelserna Skansens restauranger, Dramatenrestaurangerna, Djugårdsbrons sjöcafé samt Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö.

Till Skansens restauranger med ett flertal restauranger, kiosker, matbodar, event, fest- och konferensvåningar söker vi dig som har ett genuint intresse för matlagning, med gästen i fokus och som trivs med ansvar för allt från ekonomi och kvalitetssäkring till att personalen trivs på arbetsplatsen.

Du är framåtblickande och kreativ i arbetet kring menyer, koncept och erbjudande och en prestigelös ledare som inspirerar och tar fram det bästa i dina medarbetare.
Kökschefen på Skansens restauranger är spindeln i nätet och en nyckelroll i organisationen och eftersom köket är hjärtat i vår verksamhet är det viktigt att se kökets roll i hela kedjan och vikten av att ha rätt sammansatt meny.

Vi erbjuder en bredd i kökschefsrollen som är unik, med systematiserade rutiner för ekonomi och administration uppmuntrar vi till kreativitet, passion och glädje i köket.

Om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid
Arbetstid: Varierande arbetstider, verksamheten möjliggör arbete till stor del dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Kollektivavtal: Unionen
Förmåner: Friskvårdsbidrag, erbjudanden och fina rabatter hos våra samarbetspartners

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna vår platschef Caroline 08-566 370 08
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till caroline@skansensrestauranger.se

Mer information om våra olika verksamhetsområden hittar du på www.skansensrestauranger.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02