Annons
Annons

Kökschef

Profil Hotel Savoy

Sofiehof Kök & Bar ingår i Ligula Hospitality Group AB som driver bl.a hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Good Morning Hotels och Motel L. På Sofiehof trivs hotellgäster tillsammans med Jönköpingsbor som vill ha en riktigt trevlig kväll i vår bar och restaurang. Hos oss råder en avspänd stämning även när det är högtryck. Vi driver även Jönköpings häftigaste musikscen, Sofiehof Underjord, där vi även anordnar företagsevent.

Vi söker dig som drivs av möjligheten att utveckla och leda medarbetarna i deras arbete. Du är tävlings- och resultatinriktad i ditt arbete och gör allt för att nå de uppsatta målen. Du är en positiv, driven och engagerad ledare som har ett genuint intresse för mat och dryck. Du har initiativförmåga och är flexibel och förändringsbenägen. Du trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar där andra ser problem. Att vara trendmedveten och kreativ samt ha mod att använda dessa egenskaper i ditt arbete är viktigt. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser av högsta klass.

I dina uppgifter ingår att vara ytterst ansvarig för verksamheten i köket såsom frukost, lunch, à la Carte och banketter. Du ansvarar för att planera budget i samarbete med platschef och restaurangchef. Resultatuppföljning, prognos- och budgetuppfyllelse, kalkylering, inventering och uppföljning av personalbudget är andra uppgifter som utförs löpande.

Du har det övergripande ansvaret för att vi upprätthåller en hög och jämn kvalitet samt att vi följer koncept, myndighetskrav och regler. Du måste själv kunna fördela din tid mellan driftsrelaterad verksamhet och administrativ uppgifter så att inget av dem blir lidande. Du jobbar aktivt med att utveckla arbetsledning och ledarskap, motivera och coacha medarbetarna. En positiv atmosfär som genererar arbetsglädje och motivation skall råda på avdelningen och på hela företaget.

Ansökningar behandlas löpande så vänta inte med att skicka din till gunilla.lundberg@profilhotels.se. Sista ansökningsdag är 15/8.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Tillfälligt boende kan ordnas.
Frågor besvaras av Peter Ottosson, kökschef, på tel. 036-17 32 90

Skicka din ansökan snarast till platschef gunilla.lundberg@profilhotels.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02