Annons
Annons

Kökschef/souschef

Hooks Herrgård

Vi söker en drivande och erfaren kökschef, som har ett brinnande intresse för matlagning. Som kökschef arbetar du tätt ihop med vår köksmästare, du leder och planerar arbetet i köket samt ansvarar för att maten håller god kvalitet. Du har övergripande ansvar för menyplanering, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien samt är delaktig i den dagliga produktionen. Du har övergripande ansvar för personal men personalplanering sker tillsammans med köksmästaren. Förutom köksmästaren arbetar du nära souschefer och restaurangchefen.

Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning. För att vara lämplig i rollen som kökschef har du god förståelse för köksekonomi och tidigare arbetat med god kontroll över kostnader och intäkter. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din personal. För att nå dina mål i rollen som kökschef så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Som person är du kunnig och driven och arbetar målinriktat för att alltid uppnå ett ”bästa arbetssätt”. För att uppnå framgång i rollen som kökschef behärskar du svenska och engelska i tal och skrift. Som person ser vi att du är flexibel, ansvarstagande, glad och lösningsorienterad. Din laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt.

I ditt personliga brev skulle vi vilja veta mer om dina tidigare erfarenheter som ledare, ditt intresse för mat och varför du ser laganda som en viktig del i ditt arbete!

Om Hooks Herrgård
Hooks Herrgård är en Golf-, Konferens- och Spaanläggning som ligger tre mil söder om Jönköping. Sedan 1963 har familjen Edberg ägt och drivit herrgården och skapat en attraktiv arbetsplats. Idag består köksteamet av ca 20 medarbetare med Gregory Gosse som köksmästare. I herrgårdens restaurang serveras frukostbuffé, lunchbuffé, à la carte och trerätters middagar till konferensgäster och weekendgäster. Restaurang Bistro är öppen under golfsäsongen, april till oktober, och i Bistron serveras lunchbuffé, à la carte och fika. På Hooks Herrgård strävar vi efter att använda närproducerade råvaror och vi serverar en kravmärkt frukostbuffé. Sedan tre år tillbaka finns en spaanläggning i anslutning till herrgården. Här serveras enklare rätter alla dagar i veckan. Bröllopsarrangemang, födelsedagsfirande och julbord är också en del av verksamheten på Hooks Herrgård.

Omfattning
Tjänsten 100 % tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Ansökan
Skickas till e-postadress: gregory.g@hooksherrgard.se

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02