Annons
Annons

Köksmästare

Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen

Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Med en förstklassig restaurang, rekommenderad i White Guide, samt flera andra restauranger och serveringar inom hotellet. På fjället serveras fjällinspirerad mat!

Vi söker en engagerad och motiverad Köksmästare som gillar matsalen

Storhogna Högfjällshotell & Spa söker en passionerad köksmästare som kan leda teamet i köket och vara aktivt delaktig i hela restaurangdivisionens koncept och utveckling. Långsiktighet och att växa tillsammans är tankar vi alltid har här.

Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som har en genuin passion för mat och som vill utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Utveckla och utvecklas med hela vår F&B avdelning. Du är erfaren, innovativ och har ett helhetstänkande. Du är en starkt och tydlig ledare, du är engagerad, tydlig och organiserad.  Du har god kunskap i köksekonomi och kontroll. Du är van vid personalrekrytering och planering. Du är en utmärkt kock med fantasi, entusiasm och intresse kring matkonsten. Du har intresse att utveckla, och att själv utvecklas och växa in i större ansvar. Du tänker helhet. Din stab varierar från 5-15 personer (beroende på säsong)

Du har några års erfarenhet från arbetsledande ställning, eller har drivit egen verksamhet. Du har den rätta känslan för vad som krävs för att leverera service som ligger i tiden och i nivå med gästens förväntningar. Samarbets- och organisationsförmåga är av stor vikt då du är en viktig resurs i hotellets organisation.

Denna tjänst är en spännande utmaning för dig med drivkraft och vilja! Stort utrymme att förändra och utveckla verksamheten finns, och kreativitet, innovation och trendmedvetenhet premieras.

Om tjänsten

Som Storhognas kökmästare ansvarar du för inköp, menyplanering, personal, kvalitet, schemaläggning och köksekonomi. Du kommer vara involverad i alla F&B beslut av vikt och din kraft kommer vara din vidare resa med oss, vi gillar resor! Du deltar i hotellets ledningsgrupp och bidrager till hotellets utveckling.

&

Om du vill landa här med din familj så har vi en plan för det också, vi har många spännande tjänster hos oss och våra nätverk i trakten är såklart de bästa.

Vi är långsiktiga, du som känner dig lockad av detta ska känna att det är livsstil, ett sätt att leva, nära naturen och med bra gemenskap, välkommen.

Vi hoppas att vår nya köksmästare kan finnas på plats i juli månad

Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Hotellet håller öppet 10 månader per år.

För vidare information om tjänsten och den vidare karriärs-resan hos oss, kontakta:

Per Mellström på tel 070/609 33 98 Per.mellstrom@huvudverket.eu

Markus Magnell på tel 072 222 39 36 Markus.magnell@huvudverket.eu

Sök tjänsten via länken här nedan:

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02