Annons
Annons

Köksmästare

M/S Birka - Birka Cruises

Är du vår nya kollega?

Om tjänsten

För många av M/S Birkas gäster är matupplevelsen resans höjdpunkt. Vi tar matglädje på allra största allvar. I en av världens vackraste skärgårdar skapar vi en smakresa med känsla av folklig lyx. Rätterna präglas av svenska smaker och komponeras av säsongens råvaror. Vi erbjuder allt från traditionell räksmörgås till vegansk kryssningsmeny.

Som köksmästare, för varma köket, är du en närvarande, operativ ledare. Tjänsten delas med ytterligare en köksmästare, som ansvarar för det kalla köket. Du ansvarar för att planera, organisera och leda köksavdelningen ombord. Utifrån affärsidé och koncept ser du, tillsammans med upplevelseproduktion och restaurang- och barchef, till att fullfölja planering och verkställande av matutbud och menyer, allt för att gästen skall få en positiv upplevelse i både restaurang och bar. Du arbetar aktivt för ett gott samarbete inom avdelningen, men även med bar- och restaurangavdelning.

Utöver kökssysslorna ingår även en del administrativa uppgifter. Dessa arbetsuppgifter kräver god administrativ förmåga och datavana.

Om dig

Som person är du ödmjuk med positiv grundinställning. Du är utbildad köksmästare, har tidigare ledarerfarenhet samt erfarenhet från större högklassiga restauranger, med fokus på det lilla extra. Du är nyfiken på nya mat trender och har ett stort intresse för meny- och konceptutveckling.

Du har även ett sinnelag för ekonomi.

Du motiveras och inspireras av att skapa kreativa, genuina upplevelser för våra gäster.

Du trivs bäst i en respektfull miljö och skapar schysta förutsättningar för en god laganda och ett gott samarbete. Genom dina goda ledaregenskaper entusiasmera och utvecklar du dina medarbetare.

Då hela vår besättning ingår i fartygets säkerhetsorganisation är du vid god fysisk och psykisk hälsa.

Vi erbjuder

  • En attraktiv arbetsplats i en verksamhet där vi ständigt arbetar med att utveckla vår produkt för vår fortsatta framgång.
  • Du arbetar 1/1, dvs. du blir ledig lika många dagar som du arbetar, vanligtvis 7/7.
  • Lön enligt kollektivavtal.
  • Kontinuerlig produktutbildning.
  • Egen hytt, uniform, fri sjukvård ombord, personalrabatter, faciliteter såsom personalgym, bastu och bubbelpool samt vällagad mat i stort sett alla tider på dygnet.

Intresserad?

Skicka in din ansökan senast den 31 maj 2018. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta intendent.birka@birka.se

Välkommen med din ansökan!

Birka Cruises erbjuder skärgårdsinspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. Rederiet kryssar alla dagar i veckan från Stockholm med kryssningsfartyget M/S Birka. Sommartid görs dessutom långkryssningar till resmål kring Östersjön. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001. M/S Birka är ett av världens mest miljöanpassade kryssningsfartyg. Det har ett slutet avloppssystem och allt avloppsvatten pumpas iland till reningsverk – inget släpps ut i Östersjön. Birka Cruises ingår i Eckerökoncernen med 1 350 anställda och en årsomsättning på 240 miljoner euro.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02