Annons
Annons

Köksmästare

Ristoria, en del av Gothia Towers

Ristoria, en del av Gothia Towers, är en myllrande restaurang, marknads- och mötesplats där varje smakupplevelse förmedlar en historia. Här finns bar och café, osteria, pizzeria, ristorante och en mercato. En restaurang med olika ansikten och temperament, som tar dig med på en resa i matens och dryckens tecken genom världens mest älskade matland – Italien.

Nu har du möjlighet att arbeta som köksmästare på restaurang Ristoria!

Beskrivning av rollen
Som Köksmästare på Ristoria ingår du i en driftsgrupp som ansvarar för att förvalta och utveckla konceptet och helhetsupplevelsen för våra gäster. Du inspirerar och engagerar din personal och ser till att vi hela tiden ligger i framkant och utmanar oss själva. Menyplanering sker i samråd med F&B Manager för att säkerställa att vi når budget och relevanta nyckeltal. Du planerar och fördelar arbetet i köket, bemannar och schemalägger personal, ansvarar för rekrytering och introduktion och säkerställer löpande att vi håller högsta kvalitet i allt vi gör.

Arbetstiderna är schemalagda alla dagar och tider under veckan, schemaplanering sker ihop med F&B Manager.

Vem vi söker
Vi söker dig som brinner för gastronomi och att laga fantastiskt mat tillsammans med andra. Du är kreativ, engagerande och prestigelös samt en mycket god lagspelare. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och utveckla andra. Du har höga ambitioner, en stor kvalitetsmedvetenhet och en god organisationsförmåga samt är van att arbeta utifrån ekonomiska målsättningar.

Vi ser att du har relevant yrkesutbildning i grunden, gedigen erfarenhet från kök samt minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst. Du har en stor bredd i dina matlagningskunskaper och håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande tjänst med Göteborgs finaste utsikt. Ristoria ingår i Svenska Mässan koncernen där det finns goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Vi har kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga anställningsvillkor.

Om du har frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Javier Santaella; Javier Santaella@gothiatowers.com.

Löpande urval sker och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag.

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Gothia Towers utsågs 2017 av Visita till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Svenska Mässan och Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02