Annons
Annons

Köksmästare

Lejondals Slott

Lejondals Slott ett sagolikt slott i Wasastil med tinnar och torn  och beläget endast några minuter från E18 i Upplands-Bro kommun vid Lejondalssjön.

Här driver vi konferensverksamhet, arrangerar bröllop, fester och weekendarrangemang .Vi har 102 rum och 20 konferenslokaler varav vår största lokal tar upp till 110 personer i biosittning och vår största matsal tar även den 110 personer. Lejondals Slott är ett av Sveriges yngsta slott – byggt 1892, så det är tillsammans med Thorskogs och Tjolöholms Slott på västkusten, Bjertorp i Skåne och Teleborg i Växjö bland de sista slotten som byggdes i Sverige.

Vi är nu inne i ett spännande skede där vi vill utvecklas på alla plan och söker nu en köksmästare som vill driva restaurangen på slottet tillsammans med vår restaurangchef. Du har tre kockar i ditt team och ansvarar för allt som går ut i restaurangen som frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, middag och barmeny. Vi vill att restaurangen ska attrahera både stockholmare och upplands-bro bor, den långväga och utländska besökaren. Vi vill att Lejondals Slott ska vara en destination i sig och restaurangen är en väldigt viktig del i detta där vi tillsammans med dig vill skapa ett nytt koncept med svensk matlagning i grunden med influenser från övriga världen.

Vi söker dig som känner att detta är utmaningen du inte vill missa! På Lejondals Slott ser vi vikten av att ha ett gott arbetsklimat för att våra gäster ska få den bästa möjliga serviceupplevelsen. Vi är ett team på 15-30 personer beroende av säsong med olika bakgrund och från olika kulturer. Vi välkomnar olikheter och ser det som en tillgång för företaget. Lejondals Slott är en arbetsplats som inte tolererar någon form av segregation. Vi värdesätter din kunskap, din ledarförmåga, din samarbetsförmåga och vi ser gärna att du aktivt bidrar med nya idéer för framtiden.

I ditt dagliga arbete som köksmästare ingår:

  • Menyskrivning
  • Matlagningsaktiviteter
  • Att möta våra gäster
  • Kökskalkyler och prissättning
  • Kostnadskontroll av personal/varuinköp
  • Egenkontrollhantering
  • Inventering
  • Rekrytering
  • Schemaläggning

Tycker du att det känns som att det är dig vi söker? Det hoppas vi och ser fram emot din ansökan!

Om du har några frågor kontakta Camilla Bring på camilla@lejondalsslott.se eller ring på 0708 88 19 79

Ansökan skickas till camilla@lejondalsslott.se

Sista ansökningsdag 16 november.

www.lejondalsslott.se

Heltidsanställning

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02