Annons
Annons

Köksmästare

Eatery Sverige AB

Nu rekryterar vi en Köksmästare till vårt skolkök i Sundbyberg

Vi söker efter dig som brinner för matlagning!
Du är en självgående kock som är van vid att leda och hantera ledarrollen. Du kommer att vara en viktig person i organisationen där du tillsammans med ditt team skapar mat till Sveriges framtid -nämligen skolbarn och deras pedagoger.
Du har dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande arbete inom branschen eller är det kanske dags att ta nästa steg i karriären?

Tjänsten är operativ och innebär att du själv ingår i köksteamet men även har administrationstid. Du uppskattar att laga bra mat och brinner för ditt yrke. Du behärskar köksekonomi och är noga med att hantera råvaror på bästa sätt och är van vid leverantörskontakter.

Vi ser att du är en mycket god ledare och är ett föredöme i köket. Förutom att du brinner för ditt yrke önskar vi att du är flexibel och en positiv problemlösare när det behövs.

Dina arbetsuppgifter
Du är en fena på att organisera och har vanan att beställa varor och följa inköpsrutiner.
Kvalitetskraven på vår verksamhet är höga och vi förutsätter att du är van vid att hantera specialkost och kan utföra egenkontroll.
Rollen innehåller ett stort inslag av teamarbete, ansvarskänsla och ledaregenskaper, allt som vi värderar högt! Eftersom våra gäster är barn, pedagoger samt föräldrar betyder dina varierande sociala färdigheter mycket.
Har du rätt känsla och rätt kvalifikationer erbjuder vi dig ett roligt och utvecklande arbete!

Om anställningsvillkoren
Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.
Placeringen kommer att vara i Sundbyberg.
Hos oss arbetar du dagtid med en marknadsmässig månadslön+förmåner.

Ansök
Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats.

Är det dig vi söker? Välkommen att mejla in ditt Cv till : jobb@eatery.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02