Annons
Annons

Köksmästare

Berns Event

Berns, som ägs av Stureplansgruppen sedan 2011, är ett av Sveriges äldsta och största mötes- och nöjesetablissemang. Här inryms fantastiska miljöer med 10 eventlokaler, 82 hotellrum, restaurangerna Berns Asiatiska och Calle P samt nattklubbsverksamhet. Berns Event består av event, konferenser och konserter samt avdelningarna projektledning, drift och teknik. Vi genomför varje år ca 600 bokningar och tar hand om över 60 000 gäster.

Berns Event söker en professionell och kreativ köksmästare som vill driva och utveckla arbetet tillsammans med ansvarig kökschef. I rollen ansvarar du bland annat för att bygga och leda teamet i det dagliga arbetet, sköta inköp, sätta menyer samt har personalansvar. Du arbetar aktivt under service och ser till att vara med när det händer.

För att vara aktuell för rollen vill vi att du har 3–5 års erfarenhet av liknande tjänst, gillar att arbeta med människor och är noggrann i ditt utförande. Du hanterar svenska obehindrat i både tal och skrift samt är en flexibel och stresstålig lagspelare. Tjänsten är på heltid, med start enligt överenskommelse. Varierande arbetstider dag, kväll och helg förekommer.

Vi erbjuder:
– En stor och rolig arbetsplats, med mycket historia och hög kvalitet.
– En seriös arbetsgivare med bra villkor och kollektivavtal.
– En anställning hos en stor koncern, med bra utvecklingsmöjligheter.
– Ett helt hus med härliga kollegor. För oss är det viktigt med gemenskap och glädje!

Ansökan

Vi tillsätter tjänsten löpande och önskar därav din ansökan så snart som möjligt. Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Fredrik Krook på fredrik.krook@berns.se eller via länken nedan. Hoppas vi får höra av dig!

Bästa hälsningar, Fredrik Krook, Kökschef Berns.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02