Annons
Annons

Köksmästare

Bio & Bistro Capitol

Bio Capitol byggdes 1926 som Vasastans största och finaste biograf på Sankt Eriksgatan 82. Den stängdes 1985 men öppnade i juli 2018 i ny skrud, en modern kvartersbiograf med bistro som erbjuder filmupplevelser och matsensationer i en stilfull 20-tals miljö. Vi vänder oss till en vuxnare publik som eftersträvar såväl en god film som en angenäm bioupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder mat & dryck inne i biosalongen men också i vår trevliga bistro. Vår ambition är att skapa en modern och lokal mötesplats i Vasastan för film, möten och event eller ett besök i vår bistro!

Om tjänsten
Du har ansvar för all matservering på Capitol och den löpande driften med fokus på nöjda medarbetare och gäster samt att driva en lönsam verksamhet genom effektiv/noggrann planering. Det innebär bland annat;

• Aktivt utvecklar köksverksamheten för Bistro Capitol och salongsserveringen mot biografen.
• Personalansvar för köksverksamheten såsom schemaläggning, utvecklingssamtal, arbetsmiljöfrågor samt att trimma ett professionellt team
• Arbetar aktivt med nyckeltal och prognoser då du har resultatansvar för din avdelning

Mat- och dryckesverksamheten består I dagsläget av följande områden:
• Bistro Capitol i en unik miljö där mat och dryck möter filmen
• Bar Capitol i vår foajé där servering även sker till publiken innan och efter föreställningen
• Salongsservering med mat- och dryck inne i biosalongen

Din Profil

Du har ett genuint intresse och kärlek till maten, och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera upplevelser i världsklass. Du ser det som en självklarhet att ”leda genom ledaren” och du har förmågan och viljan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot uppsatta mål. Vi vill att du leder förändringar, har ett helhetsperspektiv och har lätt för att samarbeta med andra avdelningar.

Rollen ingår i ledningsgruppen för Bio & Bistro Capitol och rapporterar till verksamhetschef. Anställningen är heltid/tillsvidare.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Simon Andersson på simon.andersson@capitolbio.se

Varaktighet: Heltid
Arbetstid: Efter verksamhetens behov
Lön: Enligt överenskommelse

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02