Annons
Annons

Köksmästare

Restaurang KASAI

Vi söker vår nya kökshjälte. Någon med driv och motivation att leda ett motiverat köksteam.

Restaurang KASAI på Linégatan i hjärtat av Östermalm behöver en erfaren och kreativ köksmästare att leda ett team om ca 8 motiverade kockar och sushikockar, med start i augusti/september

Du bör ha erfarenhet av och brinnande intresse för det asiatiska köket och gilla högt tempo.

Det är viktigt att du kan schemalägga effektivt i CASPECO, ha stenkoll på din köksekonomi och vara en motiverande och innovativ ledare med hög kvalitetsnivå.

KASAI är en modern, huvudsakligen japansk restaurang med avsmakiningsmenyer, sushi och a la carte med ca 65 sittplatser. I konceptet ingår även nattklubben Oshaya med en kapacitet av ca 100 matgäster, event och catering.

Till din hjälp har du ett kunnigt köks team, en Culinary director och ett ledningsteam som backar upp dig i ditt arbete.

KASAI är ett dynamiskt och expansivt företag som även driver restaurang i Malmö och en take-away restaurang i MOOD-gallerian Stockholm.

Kontakta Culinary Director Bobo Bergström med ditt CV och referenser.

bobo@kasai.se 0723-614969

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02