Annons

Köksmästare

Skogshem & Wijk

Hej du glada blivande medarbetare!
Skogshem & Wijk på Lidingö är en plats skapad för spännande och kreativa möten och har så varit i snart 60 år. När nu vår köksmästare Ted kommer ha andra uppdrag inom företaget, söker vi hans efterträdare som ska, inte bara fortsätta, utan även utveckla det goda och mycket uppskattade köket här på Skogshem & Wijk tillsammans med våra övriga duktiga kockar. En blandning av tradition, kvalitet och nyskapande är givetvis det som är varumärket för de mest uppskattade köken och restauranterna och på den vägen vill vi här på Skogshem & Wijk givetvis fortsätta att glädja alla våra gäster.

Vi söker därför dig som är en kreativ och engagerad matlagare, med stor erfarenhet. Du behöver ha erfarenhet från en ledande befattning då du också ska leda och inspirera övriga i teamet och tillsammans skapa en harmonisk grupp som kan utvecklas tillsammans. Du behöver vara organiserad och strukturerad då du kommer att behöva hålla många bollar i luften på vår flexibla anläggning med flera olika matsalar. Som ansvarig för köket har du också en plats i ledningsgruppen och blir därmed också delaktigt i att utveckla hela företagets framtid.

Det som skiljer arbetet på Skogshem & Wijk mot andra köksmästarjobb är att arbetet är mer koncentrerat till veckorna, måndag tom fredag lunch, men även helgarbete förekommer, då vi främst jobbar med konferenser. Arbetet är fördelat ungefär lika mellan dag- och kvällstid. Du kommer få många trevliga och lättsamma personer som dina nya arbetskamrater. Vi gillar att ha kul samtidigt som vi vet när man behöver ta i. Ser gärna att man hjälps åt mellan servis och kök och hugger in för varandra.

Du som söker ska ha lång dokumenterad erfarenhet av kockyrket och från en ledande befattning. Tidigare erfarenhet som köksmästare är givetvis ett plus men inget krav. Du ska ha erfarenhet från kök och restauranter med högt renommé för sin utmärkta mat och service. Även ha goda kunskaper i köksekonomi. På Skogshem & Wijk uppmuntrar vi den personliga utvecklingen, det goda ledarskapet och ser det som den viktigaste delen hos dig.

Är det här ett jobb och en utmaning för dig? Vill du veta mer om Skogshem & Wijk och vad arbetet som köksmästare hos oss innebär? Kontakta då oss snarast så bokar vi in ett personligt möte och guidar dig samtidigt runt i vår fina anläggning. Ansvaret är uppdelat restaurang/kök där du är den som ansvarar för köket underställd vd med hjälp av restaurangchefen

Din fokus bör vara:
• Kvalité i drift och att fortsätta att utveckla S&W renommé för bra mat och service
• Personal – teamkänsla/med hela arbetsplatsen inte bara köket
• Effektivitet och uppföljning

Personen som vi vill ha som arbetskamrat:
• Mångårig och väldokumenterad yrkeskunskap inom yrket
• God kommunikativ förmåga
• Personlig mognad
• Stark inre drivkraft
• Förmåga att fatta och verkställa beslut
• Lösnings- och utvecklingsorienterad
• Trivs och uppskattar gäst- och medarbetarkontakten
• Ansvarstagande frontfigur/ledare

Välkommen att höra av dig till vd Thomas Nagel 0733-905 617, eller restaurangchef Christoffer Frances 070-258 13 65

Skicka din ansökan senast den 5 oktober till: personal@skogshem-wijk.com

Vill du veta lite mera om oss/dina blivande arbetskamrater/bilder/vad vi gör: http://www.skogshem-wijk.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02